Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

1.9

Recommended Posts

Belgia:Jupiler league jalkapallo klo.15:30

Club Brügge  Club Brugge - Genk  Genk

Ottelussa tuomitaan pilkku @2.90 Unibet

Belgian Jupilerista päivänavausotteluun testiin rangaistuspotkua.

6.kierros ja Brugge on vielä tappioitta ja pelannut ottelunvähemmän,mitä Genk.Brugge nousis voitolla 13 pisteeseen,joka oikeuttas sarjan kärkipaikkaan jos St.Liege häviää omansa Anderlechtille.Kiihkeitä ja tapahtuma rikkaita on nämä Belgian futikset ja 11 metriset on olleet suhtkot herkässä.Kiihkeyttä ja tapahtumia varmasti tässäkinottelussa tullaan näkee.Joukkueitten kohdatessa niin yleensä on maaleja nähty ja onpa noita pilkkujakin tuomittu keskinäisissä.Hyviä maalintekijöitä molemmilta löytyy ja molemmat tulee hyökkää tässä ja ainakin kotijoukkue Brugge painanee kovasti päälle.Bruggen Mestarienliiga alkaa 18.9,joten siihen on aikaa ja Brugge voi nyt keskittyä kotiliigaansa.Pilkkuherkkään Belgian Jupileriin olen näitä välillä ottanut ja tänään on sellaisia pelejä,että niitä varmasti tuomitaan ja tämä voisi olla 1 niistä.Bruggen peleissä niitä on jo tälläkaudella muutama nähty,mutta Genkin otteluissa vielä ei niin olisko se jo aika ja vastus on ainakin kova,että saattaa Genk joutua turvautuu laittomiinotteisiin Bruggen hyökkääjien kanssa.

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

CHL 

KLO 19.00

 

Kärpät - Bern 

 

Valinta Bern 

Kerroin 3,60 ( Veikkaus ) 

 

CHL pudotuspeli paikkoja tavoitellaan jälleen ennen liiga kausien alkua.  Tänään tämä ottelu suorana Sub - kanavalta kaikille ilmaiseksi.  Kaikki näkevät,  kun maailmanluokan tähdellä parantunut Kärpät isännöi Sveitsiläistä Bern joukkuetta, jonka päävalmentajana toimii oululaisille erittäin tuttu Kari Jalonen. 

Kärpät on kotonaan suomalaisten silmin iso ennakkosuosikki.  Onhan tämä joukkue suurin ennakkosuosikki voittamaan Suomen Mestaruuden.   Kärpät omaa erittäin laadukkaan joukkueen, josta löytyy Mika Pyörälä,  Janne Pesonen,  Jussi Jokinen,  Lasse Kukkonen,  jotka on isoja Stars ja liigassa.   Sitten löytyy Heshka,  joka on tehnyt hyvää jälkeä urallaan Suomessa.   Sitten löytyy Maailmanluokan stara Jesse Puljujärvi,  joka on tämän joukkueen "Messi".    Aivan huikea lupaus, jonka tulon myötä Kärpät on varmasti lähellä Euroopan parasta Jääkiekko joukkuetta.   Varmasti saadaan nauttia mahtavasta Puljujärvi -Show:sta Oulussa.   Maalivahdit on uusia, kun Annunen / Rybar on aloittavia nuoria.   Tässä on tämän joukkueen isoin kysymysmerkki.   Kuinka hyviä molareita oikeasti ovat.  

Bern on isompia joukkueita Sveitsin liigasta kotoisin olevista.   Joukkueen päävalmentaja on siis Kari Jalonen,  joka on nostanut Kärpät isoksi dynastiaksi 2000-luvun alussa.  Sen jälkeen hoiti HIFK mestariksi ja matka lähti ulkomaille.  Lev Praha - joukkueen nosti ihan KHL -liigan finaaleihin saakka.  Oli jopa Game 7 ottelussa saakka, eli yhden voiton päässä Gagarin Cup pytystä.   Joukkue meni konkkaan samantien,  kun ei ollut Putin innoissaan silloin ja Jalonen joutui maajoukkueeseen.   Sieltä hän lähti sitten Antti Törmäsen saappaisiin Sveitsiin.    Eli joukkueella on erittäin hyvää jälkeä tehnyt päävalmentaja.  Joukkueena ei Bern ole yhtään huono.  Sieltä löytyy monta maajoukkueissa pelannutta pelaajaa.  Moser,  Praplan,  Ruefenacht, Miikka Koivisto.  Löytyy NHL /KHL kokemusta sekä kansainvälistä kokemusta myös Jan Mursak,  Mark Arcabello muodossa,  jotka tuo johtajuutta.  Maalivahti on joukkueen isoin kysymysmerkki myös Tällä puolella. 

Euroopan suurimpia joukkueita kohtaa toisensa, jolloin puhutaan tasaisesta ottelusta.  Jalonen tietää Suomalaisena mitä vastassa on ja tietää Oulun kuin omat taskut.   Bern saattaa hävitä paperilla osittain ottelun, kun kukaan ei tiedä nimistä.  Kuitenkin,  kun mietitään, niin kyllähän Kärpät omaa monta nimekästä pelaajaa, jonka päiväykset ovat jo menneet.   Moni pystyy liigassa loistaa, mutta ei enää ulkomailla.   Pääpiirteittäin Kärpät on aika vanha joukkue keskeisimmistä pelaajista.    BERN hyvä liike saattaa olla myrkkyä, sillä lujaa menevät.  Myös valmennuksessa mielestäni Bern on laadukkaampi,  mikä tasoittaneen puntteja.   Mielestäni Bern Kerroin kattaa haku kriteerit mainiosti, sillä ei tästä helppoa ottelua tule kotijoukkueelle. 

 

Kunhan Bern voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 16:00

Sotkamo - Kouvola

Pelivalinta: Kouvola ML

Kerroin: 2,50 Veikkaus

Sarja on tasatilanteessa 1-1 ja molemmat ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Kouvola on ollut kolmostilanteissa edellä, mutta kotiuttaminen on ollut Sotkamoa heikompaa. 

Sotkamo on tasaisen hyvä joukkue, joka on täysin ykköskärjen varassa. Piiponniemeltä vaaditaan hyvää kentälle menoa, sillä Vikström on tästä ottelusta sivussa. Rytkösen edelle olisi tärkeä saada etenijä, jotta sisäpeli saadaan mahdollisimman hyvin rullaamaan. Kouvolalla on kuitenkin hyvä ulkokenttä vastassa, joten helppoa Sotkamon peli ei tule olemaan. Kotiuttajajokerit Korhonen ja Rönkkö eivät ole olleet parhaimmillaan tässä ottelusarjassa, joten heiltäkin tarvitaan enemmän onnistumisia. 

Kouvola on hyvä joukkue sekä ulko- että sisäpelissä. Sisäpelissä ykköskärki on todella laadukas ja lisäksi etenijäjokereita löytyy joukkueesta useita. Kotiutusjokereita ei ole, mutta useita hyviä numerolla lyöviä pelaajia kuitenkin on. 

Odotan todella tasaista ottelua ja mielestäni Sotkamon ei kuulu olla näin selvä ennakkosuosikki. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Englannin Valioliiga

16:00

Everton vs Wolves 

Pelivalinta: Everton @ 2.29 Betsafe 

Vierailija Wolves on tahkonut europelejä ja kokoonpanoissa ei ole suuria muutoksia tapahtunut viimeisen kahden viikon sisällä joten voisi olettaa, että vierailijat ovat tänään raskaamalla jalalla liikkeellä.

Evertonilla on ollut suuria ongelmia viime matseissa maalinteon suhteen, mutta uskoisin että pienien kokoonpano muutosten kautta se löytää taas uutta puhtia hyökkäyspelaamiseen ja maalihanat saadaan auki.

Everton on valioliigassa sijalla kaksitoista, 1-1-1 tilastot, neljä pistettä ja maaliero 1:2. 

Wolves on valioliigassa sijalla seitsemäntoista, 3p (kolme tasuria) ja maaliero 2:2.

Lähden siis hakemaan kotivoittoa tähän kamppailuun sillä europelien tuoma rasitus näkyy varmasti vierailijoiden otteissa tänään.

Everton on puolestaan alisuorittanut alkukauden, mutta heidän materiaalillaan pitäisi kyllä pystyä selvästi parempiin tuloksiin ja en jaksa uskoa että Everton tänään kotonaan nollakerhoon jää.

Kunhan Everton voittaa niin tämä kohde menee oikein.

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

16:15

c4559ee3452d7ccf359c80c88a21f139.png Liquid - Mousesports 15f5f62a1c8bac24011af71df2ecab77.png

Liquid -1,5 | 2,02 | Pinnacle

 

 • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) tuli tähän Major-turnaukseen ennakkosuosikkina voittamaan koko turnauksen, mutta toistaiseksi Liquidin kone on yskinyt hieman. Liquid voitti avausottelunsa CR4ZY:ä vastaan, mutta sen jälkeen kärsi kaksi peräkkäistä tappiota NRG:tä ja AVANGAR:ia vastaan. Etenkin jälkimmäinen tappio oli valtava yllätys, joka varmasti viimeistään herätti Liquidin tähän turnaukseen, sillä eilisessä ottelussa North kaatui suoraan kahdessa kartassa. Liquid on tunnetusti dominoinut viime kuukausina kaikkia CS-turnauksia mihin se on osallistunut ja kyseessä on yksi kaikkien aikojen parhaimmista joukkueista, jonka rahkeet riittävät helposti päätyyn asti mikäli peli lähtee rullaamaan.
 • Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) on pelannut hieman epätasaisesti tällä viikolla. Avausottelussa FaZe yllätti Mousesportsin housut kintuissa, jonka jälkeen joukkue pelasi kaksi ryhdikästä peliä Northia ja NaVia vastaan voittaen molemmat ottelut. Eilinen Vitality-peli oli kuitenkin pannukakku, jossa Mousesports jäi pahasti ranskalaisjoukkueen jalkoihin. Mousesportsin menestys perustuu siihen, että joukkueen tähtipelaajat ottavat roolia peleissä, mutta tähän asti nuorilla pelaajilla on ollut omat vaikeutensa tasaisuuden kanssa.
 • Bo3-ottelun karttavetossa Liquid poistaa Trainin ja Mousesports bannaa Overpassin. Liquid luultavasti valitsee kartakseen Miragen, jossa joukkueella on kivenkova rekordi viime ajoilta. Mousesports saattanee valita kartakseen Dust2:n tai Nuken, joissa joukkue on ollut hyvä viime aikoina. Ongelma Mousesportsille on se, että Liquid on näissä molemmissa kartoissa vähintään yhtä hyvä, mikä käytännössä tekee Liquididsta ennakkosuosikin jokaiseen karttaan.
 • Liquid ja Mousesports pelasivat ainoan keskinäisen ottelunsa kesäkuussa EPL-finaaliturnauksen parissa, jolloin Liquid voitti ottelun 2-0.

 

YHTEENVETO

 • Liquidilla on ollut omat käynnistymisvaikeutensa tähän Major-turnaukseen, mutta eilinen ottelu osoitti, että tosipelien alkaessa Liquid on hereillä niin kuin tämän hetken maailman parhaan joukkueen kuuluukin olla. Mousesports pelasi viime viikolla hyvää CS:ää, mutta tämän viikon peleissä joukkue on kärsinyt epätasaisista otteista. Karttavetossa Liquid on aina vahvoilla eikä Mousesportsille jää mitään täsmävalintaa, jolla rankaista Liquidia. Mikäli Mousesportsin tähtipelaajien epätasaiset otteet jatkuvat tässä ottelussa, heidän tulivoima ei tule riittämään Liquidin hurjaa myllyä vastaan. Kohde menee oikein, kun Liquid voittaa ottelun 2-0. 

 

TULOS: 2-0

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Belgian GP

16:10

c0b3b93558ad8618bc0b6ec8fdbced07.png  Vettel - Hamilton 9613a21832cff7dd4afa76d0b6b59410.png

Hamilton | 1,85 | Coolbet

 

 • F1-kausi on palannut kesätauoltaan ja kisat jatkuvat perinteiseen tapaan Belgian osakilpailulla. Ferrari-kuski Sebastian Vettel ja Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton ovat olleet toistensa kovimpia kilpakumppaneita viime vuosien ajan, mutta tällä kaudella vain brittikuljettaja on mestaruustaistelussa mukana.
  • Vettel lähtee kilpailuun 2. lähtöruudusta, Hamilton 3. lähtöruudusta. Belgian Span rata on ensimmäiseltä sektoriltaan lähes kokonaan kaasulla ajettavaa pätkää, mikä tarjoaa erinomaiset ohitusmahdollisuudet takanalähteviltä kuljettajilta. Näin ollen lähtöpaikan merkitys ei ole suuri ja todelliset asetelmat loppukilpailua varten nähdään vasta ensimmäisen kierroksen jälkeen.
  • Ferrari oli aika-ajossa kohtalaisen ylivoimainen auto Charles Leclercin ohjastamana, mutta Vettel ei ole päässyt autonsa kanssa sinuiksi ja on ollut koko viikonlopun ajan hitaampi Ferrari-kuski. Hamiltonillakin oli omat ongelmansa, kun hän täräytti autonsa seinään kolmansissa harjoituksissa, mutta viidenkertaisen maailmanmestarin ottein hän onnistui aika-ajossa olemaan aivan Vettelin kannassa. 
  • Mercedes oli perjantain kisasimulaatioissa selvästi nopein auto. Ferrari on toki nopein auto suorilla, mutta Mersun vahvuudet mutkanopeuksissa ja erityisesti renkaiden säästämisessä näyttäisivät antavan kisavauhdissa edun Ferrariin nähden. Belgian kisaviikonloppua edeltäneessä Unkarin GP:ssä Vettel ja Leclerc jäivät kisan voittaneelle Hamiltonille peräti minuutin, mitä ei kyllä kesätauon aikana kiritä kiinni.
  • Vettel on ollut viikonloppuna tallikaveri Leclericiä hitaampi ja mikäli asetelma säilyy samana kisassa, Vettel saattaa joutua antautumaan kisastrategiassa, mikä antaa edun Hamiltonille, jolle varmasti laaditaan paras mahdollinen strategia.

 

YHTEENVETO

 • Belgian osakilpailu on merkki kesätauon loppumisesta, mutta asetelmat tuskin ovat muuttuneet alkukaudesta. Hamilton ja Mercedes on jälleen kerran ollut vastustamaton yhdistelmä läpi kauden ja harjoituksissa tapahtuneesta törmäyksestä huolimatta Hamilton on tänään yksi ennakkosuosikeista voittamaan kilpailun. Vettel on ollut tällä kaudella jokseenkin vaisu eikä hän tänä viikonloppuna ole saanut autostaan irti kaikkea potentiaalia. Mercedes on harjoitusten perusteella selvästi parempi auto kisapituudessa kuin Ferrari, joten Vettelin ainoa etu Hamiltoniin nähden on suoravauhti, enkä uskon sen riittävän pitävän kuudetta mestaruutta jahtaavaa hallitsevaa maailmanmestaria takana. Kohde menee oikein, kun Hamilton sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Vettel. 

 

TULOS: VETTEL 4., HAMILTON 2.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

TsSKA Moskova - Omsk 

yli 4,5 maalia @2.10 Nordicbet 

KLO: 15.30 

Tästä alkaa KHL 2019-2020. Viimekauden finalistit nokikkain ja molemmilla kohtuu laaja harjoituskausi alla. 

Tseska näyttää edelleen olevan samanlainen kuin edelliskaudella. Pelityyli on selkärangassa ja edelleen luotetaan Teleginin kaltaisiin roolipelaajiin. Joukkue nojaa pitkälle vahvaan viisikkopuolustukseen ja maalivahtiosasto on kunnossa. Harjoituskauden aikana on kuitenkin ollut nähtävissä pieniä ongelmia. Joukkueen lähteminen omasta päästä on ollut vaikeampaa ja jopa ennakkoon heikommat ovat murtaneet tuon tseskan "linjan." Prässi puree Moskovalaisiin jos jokin. Kiekoton pelaaminen ei mielestäni ole vielä kunnossa ja tämä antaa ainakin alkukaudesta siimaa vastustajille. Maalipaikkoja nähdään tseskan päätyyn normaalia enemmän. Vaikea joukkue kuitenkin voittaa, mutta missään nimessä ei ole voittamaton. Oma arvio tulevasta on heikompi kuin viimekausi. Tseska joutuu muuttamaan tyyliään. Käsiä maaleille kuitenkin löytyy, eikä kotiavaus jätä pelaajia kylmäksi. 2-3 tseskalle tänään. Ylivoima iso pelote. 

Omsk. Melkolailla vastaava harjoituskausi alla kuin vuosi sitten. Kiertoa ja ailahtelua niin pelaajissa kuin tuloksissakin. Perus runko on pysynyt hyvin kasassa ja tällä kertaa Omsk on esiintynyt totuttua hyökkäävämmin. Joukkue ei ole pelannut ns varmistellen ja karvauksia ollaan viety loppuun asti enenemissä määrin. Esimerkiksi viimekauden finaaleissa olisi perusteellisemmalla karvauksella Tseska saatu ahtaalle. Omskin joukkue on tseskan tapaan kurinalainen, mutta hyökkääjien puolustusvalmius on astetta hitaampi. Näitä nähdään yleensä huonosti hoidettujen yv-hyökkäysten jälkeen. Tosin viimeistelyherkkyys Omskilla paikan tullen on kovaa luokkaa, eikä heidänkään ylivoimaa voida unohtaa. Revanssimieli on tosiasia, eikä Omskilta jää tänään mikään kivi kääntämättä. 2-3 maalia realismia. 

Avausottelussa syttyy kaikki. Haparointia ja jännitystä on normaalia enemmän. Finaalit tuoreessa muistissa. Yrittämisestä tämä kohde tuskin jää kiinni, eikä maalivahdeille ole luvassa helppoa iltaa. 3-2 / 2-3 oma arvio lopputulosta ajatellen. 

Totuttu näkemään puolustusvoittoista peliä, mutta tällä kaudella molemmat päästää myös enemmän maaleja. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

VÄÄRIN 

 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

CHL

Kärpät -Bern

Tasapeli X/ 4.25 ComeOn

Klo 19:00

 

Molemmille toinen CHL kamppailu. Kärpät voitti avausottelussa lopulta ranskalaisen Grenoblen 3-1 vaikka hallitsi kyllä ottelu siihen malliin että suuremmatkin numerot olisivat olleet mahdolliset. Kärppien tuorein hankinta rapakon takaa eli Jesse Puljujärvi saalisti tuossa ottelussa jo tehot 1+1. 

Bernillä on pidempi harjoituskausi takana ja joukkue taisteli CHL avausottelussa pisteen ruotsalaiselta Skellefteålta, joka oli onasta mielestä ainakin hyvä näyttö Bernin vahvuudesta, sillä Kärpät aikalailla varmaankin samaa tasoa ainakin noin suurinpiirtein.

Kuten aikaisemmassa vihjeessä tästä pelistä sanottiin niin tasainen pari varmasti tänään Raksilassa ja vaikka Kärpät kotonaan pääsee pelaamaan ja on ennakkosuosikki niin Jalonen tosiaan tuntee joukkueen joka tasoittaa myös ottelua ja siksi lähdetään rohkeasti hakemaan suoraa tasuria kahden hyvän joukkueen välillä.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, CHL 

Pelicans - Lausanne 

Lausanne ML @2.55 Unibet 

KLO: 19.00 

Pelicans jatkaa kotonaan tätä turneeta ja todettakoon heti kärkeen ettei joukkue olisi voittanut Trineciä ilman Tomi Karhusta. Lahdessa haetaan vielä itseään, eikä tätä ole kiistänyt edes Valmentaja Nieminen. Harjoituskaudella ilmi tulleet ongelmat on osittain pystytty korjaamaan, mutta tekemistä on edelleen etenkin kiekottomassa pelaamisessa. Liikaa aukeaa tilaa ja paikkoja kaverille. Hyvin liikkuu pelikaani jäällä, mutta turha into hyökkäämään voi johtaa helposti ongelmiin. Etenkin tänään. Vastus ei edellisestä ainakaan helpotu, joten vain Karhunen voi antaa sauman voittoon, tänäkin iltana. 

Ville Peltosen Lausanne. Pelaamattomuus tai pikemminkin hidas lämpeneminen kostautui Yonostin vieraana ja vain piste jäi tuolta matkaan. Joukkue pelasi vahvasti harjoituskaudella ja kilpailutti hyvin pelaajia, jotta tähän nippuun on päästy. Peltosmainen pelityyli, jonka vuoksi iskee nopeasti vastaan. Ehkä edellispelissä turhan arka kiekolle ja oman tyhmän odottelun vuoksi antoi kaverin viedä peliä. Tätä en usko näkeväni tänään, sillä omilla vahvuuksilla pelattaessa joukkue on erittäin vahva. Rehellisesti paska peli alla, eikä millään jaksa uskoa toiseen vastaavaan. Enemmän tasabookki kuin Pelicansin heiniä. Ei edellytä muuta kuin oman pelin pelaamista tänään. Pitää pystyä mukautumaan nyt. 

Kohde menee oikein kun Lausanne voittaa ottelun  (ja + vl)

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valioliiga.

Arsenal - Tottenham

Valinta, ottelussa tuomitaan rangaistuspotku. kertoimella 2.9 Unibet. 

alkamisaika: 18.30

 

Nopeat tähän, peli alkaa kohta.

Lontoon paikallispeli, jossa vastakkain kaksi tappio alla olevaa joukkuetta, joka tuo vielä pientä ekstra latausta ja huomataan, että enkuissa tosiaan on var käytössä, joka ei ainakaan laske tässä rangaistuspotkun mahdollisuutta ja kun huomioidaan, että edellä mainitun lisäksi, että Arsenalin ja Tottenhamin keskinäisissä  kohtaamisissa rangaistuspotkuja ollaan tuomittu tasaisen väliajoin, niin lähtökohdat huomioiden, hyvää mahdollisuutta sille, että pelissä nähdään tuomio rangaistuspotkun merkiksi.

 

Pelionnea.

Ensimmäisen puoliajan loppupuolella tuomittiin rangaistuspotku Tottenhamille. Oikein. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...