Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

5.9

Recommended Posts

Tennis ITF naiset nelinpeli Kyoto klo 07:00

Hanatani/Hontama - Lee/Wu

Pelivalinta: Lee/Wu

Kerroin: 1,50 Marathonbet

Hanatani/Hontama kaksikolla paljon vähemmän kokemusta nelinpeleistä kuin Lee/Wu kaksikolla. Hanatani/Hontama kaksikolla myös heikot tilastot nelinpeleistä, joten vaikea ottelu on tiedossa kovaa Lee/Wu kaksikkoa vastaan. 

Lee/Wu kaksikko on pelannut joitakin turnauksia yhdessä ja semifinaaleihin pari on päässyt parhaimmillaan. Molemmat ovat menestyneet myös muiden parien kanssa, joten kohtuu hyvistä nelinpelaajista kyse. ITF tasolla erot nelinpelaajien välillä usein suuria ja mielestäni Lee/Wu kaksikon pitäisi olla selkeämpiä ennakkosuosikkeja tässä matsissa. 

OIKEIN 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 18.30

 

Jokerit -  AK Bars Kazan 

 

Valinta Jokerit 

Kerroin 2,32 ( NordicBet )

 

Jokerit avasi kautensa tiistaina tappiolla Omsk vastaan 1-3.  Ottelu oli hyvä kotijoukkueelta.  Jokerit hallitsi koko ensimmäistä erää,  mutta harmillisesti Pokka vetämä kuti otti kimmokkeen ja sujahti ohi Antti Niemen.  Peli sai väärän suunnan,  sillä tästä alkoi vieraiden kliininen peli, jossa lähinnä puolustettiin kunnolla kolmella miehellä ja kotijoukkue hakkasi tutusti päätään seinään.   Paikkoja oli, mutta viime hetkellä joko veto oli surkea tai syytettiin vielä.  Eli tuttua narria.   Isompi tulee vastaan,  niin homma ei toimi, mutta rupusakki joukkueita vastaan tulee liukuhihnalta maaleja.   Tänään pelataan Kazan vastaan,  joka ei ihan niin hyvin puolusta kuin tiistainen vastus.   Vastus ei helpotu, mutta yhden pelin jälkeen olen edelleen sitä mieltä,  että Jokerit on suosikki tänään.  Joukkue tulee taas pelaa hyvin ja jos vain saadaan nyt paremmin käytettyä paikat, niin kyllä voitto tulee.  Historia valossa Jaffalassa voitot on Kazan joukkueelle 2-3, mutta ovat vuorotellen voittaneet,  jolloin sen perusteella olisi tänään kotijoukkueen vuoro.  Sitä toivotaan ja uskotaan siihen.

 

Kunhan Jokerit voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis ITF naiset Yeongwol nelinpeli klo 07:30

Hong/Kim,N - Kim,C/Kim,D

Pelivalinta: Hong/Kim,N

Kerroin: 1,66 Bet365 

Hong/Kim kaksikko ei ole juuri yhdessä pelailleet, mutta hyvistä nelinpelaajista kyse. Kim, N on voittanut tällä kaudella jo useita nelinpelititteleitä tällä tasolla, joten menestystä voidaan odottaa Hong/Kim parilta myös tässä turnauksessa. 

Kim/Kim kaksikko on pelannut paljon vähemmän nelinpelejä ja tilastot ovat heikkoja tällä parilla. Avauskierroksella pari otti ihan hyvän voiton, mutta nyt vastus on selvästi kovempi ja pelitasoa pitäisi pystyä nostamaan.

Mielestäni Hong/Kim, N kaksikon pitäisi olla selvempiä suosikkeja ottelussa. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Jokerit - Ak Bars Kazan

Tasapeli X/ 4.05 NordicBet

Klo 19:00

 

Jokerit saa toisessa kotipelissään vastaansa Kazanin joka hävisi avausottelunsa TsSKA:n vieraana lopulta 3-2.

Kazan oli mukana oikeastaan vain ensimmäisen erän ja kahta viimeistä TsSKA hallitsi ja kolmannen erän kahdella ylivoima maalilla kotijoukkue nappasi voiton. Kazanin viimeistely oli hyvää tuossa avauspelissä ja siksi roikkuikin mukana aina päätöserään saakka. Vaikka joukkueesta lähti Sekac, Lander niin joukkueesta löytyy maalintekovoimaa Tkachyov, Azevedo, Frattin yms. Kazan osaa myös kyllä puolustaa jonka se todisti tuossa avausottelussaan ja kyllä Jokerit saa taas tehdä täyden päivätyön että todellisille maalipaikoille päästään.

Jokerit hävisi myös avausottelunsa 1-3 kun Omsk haki pisteet Hartwallilta. Jokerit antoi kaksi suht halpaa maalia vieraille ja oma kavennus tuli liian myöhään. Kavennuksen jälkeen nähtiin kyllä ihan erinäköinen Jokerit ja loppuun saatiin vielä ylivoima mutta hyvä paine ei lopulta tuonut sitä ehkäpä ansaittua tasoitusta vaan kaveri iski lopulta tyhjiin.

Molemmat hakee siis avausvoittoaan kaudelle ja joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat suurin osa olleet maalin pelejä. Jokerit tätä ottelua tulee varmaankin taas hallitsemaan, mutta Kazan ei montaa paikkaa tarvitse että kiekko löytyy verkosta ja siksi lähdetään hakemaan tähän tasaiseen taistoon jatkoaikaa.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Sibir - Admiral 

Yli 4,5 maalia @1.88 Unibet 

KLO: 15.30 

Sibir ja suomalaiset saavat vastaansa Olkinuoran Admiralin. Todella vaikea lähestyä tätä ottelua voittajaa miettiessä joten maaleja hakuun. Hullulta voi kuulostaa jos/kun Olkinuora jatkaa maalilla. Tai kun katsoo Sibirin hukattuja paikkoja Amuria vastaan. 

Lähdetään siitä että Sibir on ottelussa aivan liian suuri suosikki. Vaikka voitto on taskussa avauspelistä niin paljon on tekemistä. Ongelma lienee se vanha tuttu kotijoukkueen kohdalla. Aikansa kun on hakattu päätä seinään niin ikäänkuin annetaan kaverille kontrolli tyyliin: "kokeilkaa tekin välillä." Idiotismia nykykiekossa sanoisin. Noudata pelitapaa ja muuta pieniä asioita jos ei uppoa. Yksinkertaistamista. Sibir on kohtuu tasapaksu nippu kuten illan vastuskin, mutta uskon silti, että joukkue ohittaa Jussin 2-3 kertaa. Sibir yyvee pystyy halutessaan hyödyntämään kaverin alivoiman, joka joutuu tänään ahtaalle. Hikinen puhde tulee Jussille. 

Admiral otti melko kovan päänahan voittamalla Barysin vierasjäällä 1-3. Ottelun sankari oli Jussi. Olkinuora. Tosin Vladivostok ajoi lähes jokaisen hyökkäyksen loppuun saakka ja todella monesti se johti maalipaikkoihin sekä kiekkoa saatiin maalille asti. Laajuus ja tasaisuus ei ole joukkueen vahvuus, mutta tälle kaudelle hankitut muutamat kaverit saa koko nipun kuitenkin näyttämään paremmalta ja yhtenäisemmältä. Joukkueelta ei kukaan odota mitään, eikä paineitta pelaaminen haitaksi ole. Tärkeä lenkki on kaiken kaikkiaan Olkinuora, sillä kun pelaajat voi luottaa veskariin niin se näkyy plussana jokaisen pelaajan tekemisessä ja uhrautumisessa. Admiralilla on kourallinen erittäin hyvää taitoa tarjolla ja uskon joukkueen pääsevän tuohon 2-3 maalin makuun. 

Vähämaaliset underit molemmilla alla, vaikka paikkoja riitti. 2-3 / 3-2 / 3-3 arviolla mennään ja toivotaan että kuri säilyy. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

Edited by poronvoima
Jussilla töitä riittää
 • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

SIBIR - ADMIRAL 

PELIVALINTA: ALEXANDER STRELTSOV TEKEE VÄHINTÄÄN YHDEN PISTEEN @ 2.40 sis jatkot Nordicbet

15:30

Streltsovin veljeksistä Vasily teki voittokkaassa avausottelussa yhden maalin tyhjiin, mutta velipojalla Alexanderilla on vielä pinnatili avaamatta joten lähden hakemaan hänelle pistettä tähän kamppailuun. Streltsovit pelaavat Admiralin kakkosvitjassa ja saavat myös yv:llä vastuuta joten piste tässä ottelussa on hyvinkin mahdollinen sillä jäähyminuutteja on varmasti luvassa kun Sibir ja Admiral kohtaavat. 

Viime kaudella keskinäisissä kohtaamisissa nähtiin myös paljon maaleja ja oletan että homma ei ole kauheasti viime kaudesta muuttunut joten mielestäni Alexanderin piste tähän kamppailuun on varsin realismia.

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, CHL 

Mountfield - Cardiff 

1.erä yli 2 maalia @2.80 Unibet 

KLO: 19.00 

Otetaan eräkohtainen kohde kokeiluun. Tsekin Mountfield on jo ehtinyt Cardiffille häviämään tämän vuoden CHL:ssa. Ottelu Brittein saarilla oli erikoinen ja ottelun kulku muuttui pelin sisällä paljon. Mountfield voi katsoa peiliin, sillä melko munatonta oli touhu tuolloin. Joukkue petrasi kuitenkin huomattavasti seuraavassa matsissa ja niin vain Frölunda kaatui heidän kotihallissaan. Tuosta jos jostain pitäisi olla tyytyväinen ja itseluottamus sai varmasti tarvitsemansa. Cerveny - Smolenak tarkkailuun. Avaustappion jälkeen Mountfield tuskin haluaa uudestaan kuokkaan brittijoukkueelta ja uskallan väittää, että avauserässä on meininkiä. Kotijoukkue on päivän selvä suosikki. Cardiff ei missään nimessä viihdy vierasjäällä, eikä joukkueen materiaali näissä hommissa riitä hyvään tulokseen. Mitään pois ottamatta on joukkue parempi kuin vuosiin ja muutamien yksilöiden vuoksi on heillä täydet saumat maaleille. 

Oma arvioni perustuu Kotijoukkueen revanssiin ja siihen, että ottelun alkutahdit tarjoaa tasoeron näkemisen. Ehkä tuo 2 maalia enemmän realismia 1.erään kuin 3 mutta DNB varmistus kyljessä kokeillaan. Avauserän arvio 2-1 isännille. Pisamanaamalle riittää töitä maalilla. 

Kohde menee oikein kun ottelun 1.erässä nähdään yli 2 maalia  (tasan 2 palauttaa panoksen)

VOID

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

16:00

1bc9eda796cd11836af8895e313286c7.png  ENCE - Renegades f4abd4e8fca33a6bd373357be2015fc1.png

Kartta 1 - Liazz Average Damage Per Round (ADR) - Yli 67 | 1,85 | Betway (löytyy kohdasta Pelaajavedot)

 

 • ENCE ja Renegades ottavat yhteen StarLadder Major -turnauksen puolivälierissä. Kyseessä on match-up, jossa ENCE on ennakkosuosikki voittamaan ottelun, mutta Renegades on osoittautunut vaikeaksi vastustajaksi ENCE:lle. Sen tarkemmin en ota kantaa itse ottelun tapahtumiin, mutta tähän otteluun asetamme kiinnostuskiikarit Renegades-pelaaja Liazzin otteisiin.
 • Liazz on Renegadesin yksi riflepelaajista, joka on pelannut tähän asti erinomaista turnausta. Hän on ollut tilastollisesti Renegadesin toiseksi paras pelaaja jkaemin jälkeen ja nakuttanut ADR-tilastoon kovan lukeman 82.1 kymmenessä pelaamassaan kartassa. Lisäksi kyseessä ei ole vain yksittäisten otteluiden suonenvedot, sillä Liazz on ylittänyt tässä kohteessa vaaditun 67 ADR -lukeman jokaisessa kymmenessä kartassa, eli otteet ovat olleet hyvin tasaisia joukkueen vaihtelevasta menestyksestä huolimatta.
 • Koska ADR-tilasto laskee pelaajien tuottamaa vahinkoa keskiarvona, joukkueiden menestyksellä ei ole yhtä suurta painoarvoa. On silti todettava, että mitä parempi joukkueen menestys on, sitä parempi mahdollisuus on siihen, että yksittäisten pelaajien tilastot ovat korkeat. En usko, että ENCE kykenee mahdollisesti Nukea lukuunottamatta missään kartassa täysin jyräämään Renegadesia, jolloin pelaajille jää tilaa kerryttää tilastojaan.

 

YHTEENVETO

 • ENCEn ja Renegadesin välinen ottelu on monella tapaa mielenkiintoinen ottelu, mutta tällä kertaa otetaan kokeiluun Renegades-pelaaja Liazzin menestystä. Liazz on ollut Renegadesin parhaimpia ja tasaisimpia suorittajia tässä turnauksessa, mikä näkyy hänen tilastoissa. 67 on ADR-tilastossa niin alhainen lukema, että sen ylittäminen ei suuria taikatemppuja vaadi ja Liazzin ei tarvitse edes olla Renegadesin paras pelaaja ylittääkseen sen, kunhan Renegades ei joukkueena jää täysin ENCEn jalkoihin. Kun otetaan huomioon, että Liazz on ylittänyt 67 ADR -lukeman 10/10 kertaa tässä turnauksessa, sen lyöminen tällä kertoimella maistuu vallan mainiosti. Suosittelen ottamaan samaista kohdetta myös toisesta kartasta, mutta vihjeen selkeyden vuoksi vihjaan vain ensimmäistä karttaa. Kohde menee oikein, kun Liazzin ADR-lukema on ensimmäisessä kartassa yli 67.0. 

 

TULOS: LIAZZ ADR: 83.8

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

CHL. 

Grenoble - Kärpät

valinta, maalintekijä - varsinainen peliaika. Puljujärvi Jesse. kertoimella 3

Unibet. alkamisaika: 20.30

 

CHL pyörähtää tänään kolmannelle kierrokselle ja kaksi ensimmäistä ottelua kotona pelannut Kärpät matkaa Ranskaan Grenoblen vieraaksi, jonka se kohtasi ensimmäisessä pelissä, voittaen tuon 3-1 ja tuossa pelissä Puljujärvi teki ottelun avaus maalin, kuten toisessa pelissä Berniä vastaan. 

 

Puljujärvi tuli siis hakemaan vauhtia kotimaasta ja tutusta ympäristöstä ja tähän mennessä tulokset on ollut henkilökohtaisella tasolla positiivisia ja on selvää, että maalit kasvattavat itseluottamusta. Puljujärvi omaa hyvän laukauksen, vaikka tuo on jäänyt toisen saman ikäisen pelaajan laukauksen varjoon media kohinassa.

Puljujärvi on myös tälle tasolle NHL kokemuksen myötä kova tekijä ja pienellä suoraviivaisuuden viilauksella en yllättyisi, jos Puljujärvi tulee tekemään useita maaleja tällä kaudella.

 

Kärpät tulee tekemään luultavimmin tässä pelissä kolmesta neljään maalia ja en olisi yhtään yllättynyt, jos yksi noista maalintekijöistä olisi oivassa maalinteko vireessä oleva Puljujärvi, jolla varmasti on näytön haluja tällä kaudella myös maalinteko osaamisesta.

 

Pelionnea.

 • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL:Jääkiekko klo.19:00

Jokerit  Jokerit - AK Bars Kazan  Ak Bars Kazan

Tekee pisteen M.Anttila @2.60 Nordicbet(sis.JA)

Jatketaan vihjailua kohelosta,kun kerran kuleksii ja mörön pojoa testiin.

Avausvoittoa kumpikin hakee ja ehken se Jokerit kotonaan on kuiteskin lähempänä sitä.Molemmat siis hävisi avausottelunsa vaikka Jokerit kyllä hallitsi Omskia vastaan,kun puolestaan Kazan oli ottavana osapuolena TsSKA:ta vastaan vaikkakin voitti tuon kamppailun.Kapteenin Reginin vitja voi hyvinkin ottaa roolia tänään ja kuuluuhun se kapteenin tehtäviin ja toivottavasti Reginin ketju ottaa tänään sitä roolia hyvässä eikä pahassa.Anttila ulottuvana pelaajana pystyy riistää kiekkoja Kazanin päädyssä ja Mörkö tekee sitä tehtävää.Ehken niitä jokunen riisto Anttilalta tänään nähdään ja niistä voisi syntyä jopa Jokereille maalipaikkoja.

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...