Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Betsaaja22

11.9

Recommended Posts

KHL: klo 12.00, Amur Habarovsk - Barys Nur-Sultan

 

Amur kohtaa tänään päiväpelissä kotonaan Barys Nur-Sultanin. Amur pelasi viimeksi sunnuntaina, kun se sai vieraakseen Traktorin. Tiukan ja vähämaalisen ottelun jälkeen Traktor vei pisteet lopulta lukemin 1-2. Barys puolestaan pelasi maanantaina, kun se voitti Kunlunin vieraskentällä lukemin 2-3. 

Molemmat joukkueet ovat pelanneet neljä ottelua. Amur on neljästä ottelusta kerännyt ainoastaan yhden pisteen, ja maaleja se on tehnyt vain viisi. Alkukausi siis todella heikko. Barys puolestaan on aloittanut kautensa hieman tasaisemmin, sillä se on neljästä ottelusa kerännyt kaksi voittoa. Vastustajan maaliverkko on soinut seitsemän kertaa. 

Barys Nur-Sultan lähtee otteluun siis hieman ennakkosuosikkina. Uskon että ottelu tulee kääntymään Barysille, mutta maaleja ottelussa ei tulla paljoa näkemään. Siispä lähdemme kokeilemaan under peliä kohteeseen, sillä sitä tarjotaan oikein maukkaalla kertoimella. 

VIHJE: Under 4.5 maalia @1.93 (Unibet)

Vihje osuu, kunhan ottelussa ei tule yli 4 maalia. 

OIKEIN

 • Tykkäys 1
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Severstal Tsherepovets - Jokerit

Mikko Lehtonen tekee pisteen/ 2.00 NordicBet

Klo 19:00

 

Severstal saa toiseen kotiotteluunsa vastaansa Jokerit, joten ei vastus paljoa helpota edellisestä (TsSKA) jolloin tuli selkään 0-4.

Jokerit sai viimeisessä kotiottelussaan voittotilin avattua kun se kaatoi Riikan lopulta 7-2. Jokerit sai myös onnistumisia ylivoimalla kun joukkue iski peräti neljä yv osumaa tuossa ottelussa.

Lähdetään hakemaan vieraiden johtavan puolustajan pinnaa, sillä Severstal on kuitenkin yllätysvalmis joukkue, sen se todisti kaatamalla Omskin vieraissa 1-5.

Lehtonen pelaa Jokereiden ykkös pakkiparissa Lepistön kanssa ja ylivoima aikaa tulee myös ja uskon sitä tänäänkin taas olevan tarjolla jos peli vaan on sellaista mitä Hartwallilla nähtiin viimeisessä pelissä. Lehtonen iski Riika ottelussa tehot 1+1 ja uskon pinnatilin karttuvan myös tänään sillä kyllä vieraat sen 2-3 maalia tänäänkin iskee.

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Amur - Barys 

Barys yli 3,5 maalia @3.20 Nordicbet  (sis ja + rl) 

KLO: 12.00 

Otetaan heti aamusta tämä peleihin. Ylempänä varmasti totuuden siemen, mutta kun itselle ei tilastot aina merkitse niinkuin nyt niin mennään tällä. Kaikki kunnia @Betsaaja22 sinulle hyvästä vihjeestä. 

Lähestytään vierasjoukkue Barysia ja rotaation kierrätystä EDELLEEN! On se helvetti, että turpaan tulee tai ei niin mitään pysyvää ei valmennus saa aikaiseksi. Aivan turhaa työtä joukkueen pelaajilta kun roolit olisi voinut tuosta nipusta erotella ajat sitten. Kyseessä on nyt viides ottelu ja edellinen vääntö tarjosikin jopa kolme tehtyä maalia. Tässä joukkueessa on potentiaalia äärettömän paljon parempaan, mutta turhan usein oma laiskuus on johtanut jäähylle ja helvetin paljon vaikeampaa on voittaa pelejä kun kaveri pelaa reilusti enemmän ylivoimaa. Illan vastus sopii Barysille varsin hyvin jos suinkin tänään on kuri pelaajissa, eikä kokoonpanoa vedetä taas puoliksi uusiksi. Ylivoiman tehokkuus pitää pystyä hyödyntämään ja varsinkin joukkueen 2.ketjun täytyy nostaa tasoaan. Turhan usein on ollut miinuksella ne miehet joiden osalta plussaa odotetaan. Todella raskaasti tilastoja vastaan, mutta viides ottelu antaa syyn kokeilla josko tehoja saadaan Barysin nipusta irti. Omasta mielestäni todella erikoista, että näinkin alakanttiin on joukkue aloittanut, mutta olen täysin varma siitä, että homma lähtee liikkeelle jossain vaiheessa. Toivottavasti jo tänään. Voitto Kunlunista, rasituksesta huolimatta, lisäsi itseluottamusta ja suosikkina joukkue otteluun lähteekin. Mikäli pelaajaruletti osuu kohdalleen on tuo neljä maalia hyvinkin todennäköinen. Aloitusprosentit ovat myös olleet korkealla tasolla ja tänään tämän asian pitäisi puhua puolestaan. 

Aivan hetkeen Barys ei ole tehnyt tiikereiden vieraana neljää kaappia, mutta kokeillaan kevyesti. 

Kohde menee oikein kun Barys tekee ottelussa vähintään 4 maalia  (sis ja + vl)

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Amur - Barys 

Ylivoima maaleja yli 1.5  @ 2.30 Nordicbet

KLO: 12.00 

Todella surkeasti on Barys materiaaliinsa nähden pelannut alkukauden, mutta ei vastus tänään ainakaan sarjan kärkitasoa ole joten niitä maalejakin saattaa pikku hiljaa alkaa siunautumaan. Barysin maaliero on neljään peliin 7-8 eli keskimäärin otteluissa on nähty 3.75 maalia per ottelu.

Surkeammin on kuitenkin kotijoukkue Amur pelannut ja sillä ei ole vielä voittoakaan otettuna tälle kaudelle, mutta ahtaalla se on vastustajiaan kuitenkin pystynyt pitämään sillä se on hävinnyt neljä ottelua yhden maalin erolla ja Traktoria vastaan se onnistui toisessa pelissä viemään ottelun jatkoajalle. Amurin maaliero on 5-9 eli keskimäärin otteluissa on nähty vain 3.5 maalia per ottelu.

Jäähyllä nämä joukkueet tykkäävät istua joten toivottavatsi pari yv maalia tähän peliin nähdään, viime pelissä Kunlunia vastaan barys onnistui peräti kahdesti ylivoimalla.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Admiral - Traktor 

Maalintekijä: Adam Almquist @10 Nordicbet (sis ja)

Pisteentekijä: Adam Almquist @2.65 Nordicbet  (sis ja)

KLO: 12.30 

Tämä on 9 päivään ottelu numero 6, vierasjoukkueelle. Admiralille neljäs peli. 

Eilen nyhjättiin 2-1 ja MV-peli plussaa. 

Erikoistilanteita riittävän paljon ja paikkoja maaleihin myös. Ehdottomasti yksi Admiralin apuja tänään, sillä kova on ollut tahti heti kärkeen vastustajalla. Almquist ei ole pelannut mitään jäätäviä minuutteja ja edelleen pitäisi potkun kantaa. Herra on saalistanut kolmessa ottelussa tehot 1+1 ja on ylivoimalla tärkeä lenkki. Tätä lähden kohteessa ehdottomasti hakemaankin. Voisi puhtaasti maalaisjärjellä kuvitella että vieraiden puserossa painaa huomattavasti enemmän kuin kotijoukkueen. Olkinuora turhauttaa entisestään ja boxin ovi käy Traktorille. Almquistin kerroin on nyt mielestäni aivan liian korkea. Miehen rooli ja esitykset summattuna kaverin rasitukseen = vähintään yksi kunnon maalintekopaikka tälle herralle ja luultavimmin useampi. Kotietu edelleen ja joukkueen johtavia pakkeja. Eihän Almquist mikään maalilinko ole, mutta tämän vuoden Admiralissa miehelle on tarjolla mahdollisuus tehdä muutos tuohon asiaan. Ajankohdallisesti kokeiltava kohde liian kovalla kertoimella. 

EDIT KLO: 10.28 

BAILEN/THOMAS kaiken järjen mukaan edelleen pois vieraiden kokoonpanosta. Admiral+ / Traktor -

Kohteet menee oikein kun Almquist luutii maalin ottelussa 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallon MM-Kisat 2019, klo 14.00: USA - Ranska

Koripallon MM-kisat vuodelta 2019 ovat edenneet puolivälieriin. Ranska saa vastaansa kisojen tutun ennakkosuosikin Yhdysvallat. Ranskan turnaus on ollut tähän mennessä positiivinen - se on voittanut viidestä pelistään neljä. Turnauksen ensimmäinen tappio tuli Australiaa vastaan maanantaina lukemin 98-100. 

USA puolestaan on pelannut turnauksessa vähemmän yllättäen voitosta voittoon. Yhdysvaltojen joukkue ei ole kuitenkaan päässyt tänä vuonna helpolla, sillä Turkki oli lähellä jättiyllätystä, kun se venytti ottelun yhdysvaltoja vastaan jatkoajalle asti. USA kuitenkin tässäkin pelissä lopulta Turkkia pisteen verran parempi 93-92.

Ranska saa tänään onnistua ottelussa todella hyvin, että se pystyy kaatamaan Yhdysvallat. Molemmilta joukkueilta löytyy kuitenkin taitoa sen verran riveistä, että uskon että korisukka tulee tänään ottelussa heilumaan. Mainittakoon Yhdysvallan riveistä kaksikko Donovan Mitchell ja Kemba Walker jotka ovat kovassa vireessä pelaajia, jotka pystyvät tuomaan pisteitä USA:lle melko hyvällä prosentilla. Lähdemme kokeilemaan otteluun Over peliä. 

VIHJE: Ottelun pisteet Over 164.5 @1.85

Vihje osuu, kunhan ottelussa nähdään ainakin 165 pistettä yhteensä (ml. lisäaika)

OIKEIN

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja - 2. divisioona: lohko 2

Sotra vs Elverum

Sotra voittaa molemmat puoliajat: 5.35@ComeOn

Klo 18:00

Tulos: 45min 0 - 1

Norjan alasarjasta hakuun kotijoukkueen onnistumista ottelun molemmin puolin.

Sotra on toistaiseksi voittanut kauden kotiotteluista 5/8 mutta on päässyt puoliajalle johdossa vain kolmesti näissä pelatuissa peleissä. Jossain kohtaa tähänkin on tuleva muutos ja uskonkin kotijoukkueen esittävän ryhdikkään ensimmäisen nelivitosen sekä jatkavan tauon jälkeen hyvää peliä voittaen lopulta molemmat puolet ottelusta.

Elverum ei kuulu tämän lohkon vahvimpiin vierailijoihin vaikka onkin kyennyt menemään tauolle johdossa 5/9 vieraspelissä niin voittoja plakkariin on kertynyt vasta tasan yksi kappale vieraissa. Muutoinkin Elverumin viimeisestä 15sta vieraspelistä vain kaksi on päättynyt seuran voittoon joten jossain kohtaa on ns ruskeeta housuissa pelin alusta loppuun asti.

Elokuussa Sotra voitti Elverumin vieraissa 1 - 2 (0 - 1) ja pääsee nyt kotonaan yrittämään tätä temppua uudelleen. 

Kotijoukkueen suora voitto sekä runsas maalimäärä koko otteluun kelpaisi myös peleihin mutta kokeillaan vähän isompaa kerrointa Sotran puolesta.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

VHL:Jääkiekko klo.15:30

Kazzinc-Torpedo  Kazzinc Torpedo - Angarsk  Angarsk

Kazzinc Torpedo @2.50 WilliamHill

Napataan testiin WiliamHillin toppi kotivoitosta.

Torpedo on pelannut vasta 1 pelin ja se hävisi sen niukasti 1-2 kovalle Tyumenille.Tänään Torpedolla on avausvoitto haarukassa,sillä vastustaja on tänään huomattavasti heikompi.Voimasuhteet ei liiemmin ole viimekaudesta näitten joukkueitten välillä muuttuneet.Uskon Torpedon olevan kaudenpäätyttyä paremmin sijoittunut,mitä Angarsk.Torpedo oli lähellä viimekaudella päästä pleijareihin,mutta jäi niukasti niitten ulkopuolelle.Tälläkaudella uusi yritys ja täysin mahdollista,että Torpedon kausi ei pääty vielä runkosarjaan.Kohtuu hyvä kotijengi Torpedo kuiteskin on.Angarsk oli viimekaudella sarjan surkein samoillapisteillä,mitä Heilongjiang.Angarsk oli viimekaudella VHL:n huonoin vierailija,enkä usko,että isoa muutosta siihen Angarskin vieraspelaamiseen tapahdu tälläkäänkaudella.

 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL:Jääkiekko klo.19:00

Neftehimik Nizhnekamsk  Neftehimik - Magnitogorsk  Magnitogorsk

Tekee pisteenottelussa P.Poryadin @2.00 Nordicbet(sis.JA)

Koheloon jälleen pojomiestä kokeiluun.

Neften Poryadin on tällähetkellä pelannut pisteperottelu tahdilla.Ihmetyttää ,että Magnitogorsk on noinkin selkeä suosikki kertoimissa.Magnilta on lisäksi vielä Kozun pois ja ehkä noissa kertoimissa paistaa joukkueitten keskinäiset,joita Magni on hallinnut.Nefte on aloittanut kauden huomattavasti pirteämmin,mitä Magni.Neften hyökkäystrio Poryadin,White ja Mitchell on ollutl liekeissä ja on kuuma ketju.Tuosta kolmikosta Poryadin on paras pisteissä(4+1)ja saa lisäksi parasta kerrointa pojosta.Nefte ei tule jäämään maaleitta tänään ja uskoisin,että ainakin ylivoimalla helähtää ja  Poryadin,White sekä Mitchell saanee yv aikaa pelata.

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.00

 

Neftehimik -  Magnitogorsk 

 

Valinta :  Magnitogorsk -2 X (3-suuntainen tasoitus ) 

Kerroin 6.00 ( PAF ) 

 

Lähdetään hakemaan Magnitogorsk tasan parin maalin voittoa.   Vieraat ovat paperilla kovempia.  Vierailla on kaksi kovaa SKA,  Avtomobilist ollut ja Vitjaz joista tuli tappiot.   Kahdesta ekasta joukkueesta ei yllätä,  mutta Vitjaz oli pienoinen.   Neftehimik on puolustava joukkue, joka pyrkii vastaiskuihin.  Ylläolevaan hyvä vihje,  sillä kotijoukkue varmaan sen muutaman saa,  mutta itse uskon vieraiden voittavan.  Ilman Kozun ,  niin silti vieraiden pitäisi pystyä voittamaan. 

Magnitogorsk on voittanut Severstal tasan kahdella jo ja muutenkin tämä joukkue ottaa niukkoja voittoja.  Myös keskinäisissä,  missä Neftehimik on ollut kotijoukkue,  niin Magnitogorsk on voittanut 4/9 kerrasta vieraissa varsinaisellapeliajalla tasan kahdella maalilla,  niin ei se kaukana ole nytkään.   Mielestäni tasainen peli tulee ja kyllä vieraat voittaa, mutta niukasti. 

 

Kunhan Magnitogorsk voittaa Tasan kahdella maalilla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...