Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Betsaaja22

1.12

Recommended Posts

Salibandyliiga: image.jpeg.bdd29e06d0920acd01a7e73ece59de1b.jpeg LASB - Indians image.png.b6c5e65f4f195c8a424887594c2c6fbd.png

KLO 17:00

Pienen tauon jälkeen takaisin vihjeiden ja betsailun pariin. Lähdetään rakentelemaan vuoden viimeistä kuukautta salibandyn parissa, eli vihjeitä pelkästään salibandysta. Koitettaisiin nyt saada kuukausi plussan puolelle parin kuukauden konttauksen jälkeen. 

Sunnuntai-illan kamppailussa LASB saa Lahteen vieraita Espoosta, kun Indians saapuu Suurhallille. 

Kotijoukkue LASB on pelannut syyskauttaan ihan hyvin omalla tasollaan, joka on tuottanut ihan kohtalaista tulosta joukkueelle. Kotijoukkueen marraskuu oli todella raskas, sillä LASB kohtasi kuukauden aikana todella vahvoja joukkueita. Joukkue kohtasi SPV:n, Nokian KrP:n, EräViikingit, ja Happeen. Neljästä pelistä mukaan tarttui kuitenkin vain kaksi pistettä, sillä LASB voitti ainoastaan Happeen rankkareilla. Kaksi pojoa ei kuitenkaan ole ihan huono saalis tuon tason joukkueilta, sillä LASB oli jokaisessa pelissä selvästi heikompi osapuoli. Tällä hetkellä kotijoukkue majailee sarjataulukossa sijalla 10, kun pisteitä on kertynyt 14. LASB:n otteluohjelma ei armoa anna, sillä tänään vastaan asettuu kivikova Westend Indians. 

Vierasjoukkue Indians on ollut tällä kaudella erittäin vakuuttava. Joukkue on pelannut erittäin hyvää ja kurinalaista peliä, joka on tuottanut todellakin tulosta, sillä Indians on sarjataulukossa sijalla 5, ja joukkue on tällä hetkellä vakuuttavassa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Viimeisimmän liigaottelun Indians pelasi viikko sitten, jolloin kotiluolassaan vierasjoukkue OLS sai kokea kunnollista nöyryytystä, kun Indians piti vieraita pilkkanaan otettuaan todella vakuuttavan 8-0 kotivoiton. Tänään vastassa on todella saman tasoinen vastus kun OLS. Indians pelasi myös tällä viikolla, kun se pelasi Suomen Cupin ottelun Blackbirdsiä vastaan Keravalla, josta joukkue haki rutiininomaisen 1-6 voiton. En uskoisi että tuo kyseinen peli näkyy ainakaan joukkueen rasitustilassa tänään, sillä ottelu oli 3x15 pitkä, ja Indians sai kierrätettyä hieman kokoonpanoa myös. Indiansilla siis mahdollisuus kasvattaa salibandyliigassa voittoputkeaan jo 6 pelin mittaiseksi, ja uskon että putki tulee jatkumaan. 

Kotijoukkue LASB:lla on hyvä puolustus- ja maalivahtipeli, mutta hyökkäyksestä uupuu ratkaisu- ja maalintekovoima. Odotettavissa on varmasti aika tiukka ottelu kuitenkin. Uskon kuitenkin että Indiansin todella taitava hyökkäyspeli tulee olemaan tänään kotijoukkueelle liian kova pala, ja vierasjoukkue Indians tulee nappaamaan pisteet tänään.

VIHJE: Indians @1.72 (Nordicbet)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maastohiihto N, 10km vapaa, takaa-ajo klo 11:08

Stadlober - Kalla

Pelivalinta: Kalla

Kerroin: 1,51 Veikkaus

Kalla on erinomainen vapaan hiihtäjä, kun taas perinteisellä hiihto on usein vaisua. Stadlober on hyvä hiihtäjä molemmilla hiihtotyyleillä, mutta ei ole mielestäni läheskään Kallan tasoinen vapaan menijä, jos Kalla vaan on kunnossa. 

Takaa-ajoon naiset lähtevät yhtä aikaa 1:28 Johaugin perään. Kalla saattaa yrittää alussa ottaa Frida Karlssonin kiinni, joka lähtee n. 15sek edellä. Karlssonin peesissä voisi top 10 sija olla täysin mahdollinen. 

Mielestäni Kallan kuuluu olla tässä parissa suuri ennakkosuosikki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhdistetty klo 9:30

Geiger - Bjoernstad

Pelivalinta: Bjoernstad

Kerroin: 1,85 Coolbet

Geiger on tästä kaksikosta selvästi heikompi mäkimies, mutta hiihtoladulla Geiger on selvästi vahvempi. 

Bjoernstad on esittänyt hyviä otteita mäessä ja melko varmasti Bjoernstad tulee lähtemään kärkiviisikossa ladulle. Bjoernstad on hyvä peesailija, joten jos edes jonkun kelpo hiihtäjän perässä pääsee etenemään ladulla niin hiihtovauhtikin usein hyvää tasoa. Yksin hiihdettäessä Bjoernstad jää kärjelle melko paljon. 

Geiger on hiihtänyt hyvin, mutta mäkiosuudet ovat sujuneet heikosti. Erot ovat olleet hyvin suuria ladulle lähdettäessä ja kovimpienkin hiihtäjien on mahdotonta ottaa isoja eroja kiinni. 

Pidän Bjoernstadia suosikkina tässä parissa. Geigeriltä vaaditaan joko hyvää onnistumista mäkiosuudella tai Bjoernstadilta alisuorittamista mäkiosuudella, jotta Geigerin on mahdollista hiihto-osuudella voittaa Bjoernstad. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo

Espanja

Klo: 19.30

Zaragoza - Real Madrid

Pelivalinta: Zaragoza +7.5

Kerroin: 1.91 comeon! 

Kun lätkä ei luista niin tipsaillaanpa välillä koripalloa 

Zaragoza löytyy sarjan sijalta 3 ja kauden kymmenestä pelistä se on napsinut 7 voittoa ja 3 tappiota. Viime aikaiset otteet toki olleet joukkueelta hieman heikkoja kun CHL matsit mukaan lukien, viimeisen 6 pelin saldo on 4 tappiota ja 2 voittoa. Mutta mikä merkille pantavaa on noista tappioista 3 tullut vieraissa. Zaragoza onkin todella hyvä kotijoukkue, kun katsotaan joukkueen tämän kauden kotipelejä on se kaikki pelit mukaan lukien hävinnyt kymmenestä kotimatsistaan ainoastaan yhden. 

Real Madrid löytyy sarjan piikki paikalta ja kymmeneen matsiin se on hävinnyt ainoastaan kerran. Joukkue on siis aloittanut kauden totutun vahvasti ja on niittänyt tuhoa niin kotimaisessa liigassa kuin eurokentilläkin. 

Madrid lähtee peliin suosikkina, mutta helppoa voittoa en tässä vierailijoille nää. Kertoimissa näkyy paljon Zaragozan viime aikaiset otteet, mutta kotonaan joukkue on todella vahva ja pystyy kyllä tässä sarjassa jokaiselle laittaamaan kampoihin. Zaragoza on tällä kaudella kotonaan pystynyt kaatamaan Barcelonan kertaalleen ja tänäänkin joukkue tulee tosissaan Madridin haastamaan. En millään jaksa uskoa vieraiden murskavoittoon, joten tuo 7.5 pinnan tasoitus kelpaa hyvin peleille. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo

Turkki

Klo: 16.30

Pinar Karsiyaka - Fenerbahce

Pelivalinta: ottelussa yli 153 pistettä

Kerroin: 1.93 unibet

Turkin liigan kärkikamppailu. Molemmat joukkueet pelanneet 10 ottelua ja statsit on identtiset 9 voittoa ja 1 tappio. Kotijoukkue on vaikean viime kauden jälkeen tehnyt todella hyvää jälkeä. Hyökkäyspeli on ollut hienoa katsottavaa ja puolustuskin toimii moitteetta. Fenerbahce sekin ollut todella vahva kotimaisessa liigassa, mutta eurokentillä alkukaudesta oli hieman ongelmia. Viime aikoina peli kuitenkin vierailla parantunut selkeästi ja etenkin hyökkäyspeli on alkanut toimimaan mainiosti. 

Vaikka joukkueet osaavat puolustaa kurinalaisesti, on molempien fokus kuitenkin hyökkäyspäässä, jossa molemmat ovat viime aikoina onnistuneet. Kun molemmilla tuntuu heittopeli olevan tällä hetkellä hyvällä mallilla uskon että tänään tullaan pojoja näkemään. Line on laitettu mielestäni melko alas tähän matsiin, joten tähän on tartuttava. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga 18:30

SPV - Classics

Valinta: SPV 6.80 @ Veikkaus

Veikkauksella edelleen markkinatoppi. Itse sain 7.50 kiinni. Harvoin saa kärkikamppailuun näinkin kovaa kerrointa kotipeliin. Minun vihjeitä pystyy seurailemaan täällä, en pahemmin perustele vihjeitä mutta voitollisia markkinatoppeja etsitään -->  https://www.instagram.com/pivekunkku

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Abu Dhabin GP

15:10

b2dd59970d8316736968f0e956265378.png Molemmat autot pistesijoilla - McLaren | 1,95 | Coolbet

 

 • F1-kausi 2019 tulee tänään päätökseensä Abu Dhabin osakilpailulla. McLaren-talli on ollut yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä ja tasaisimmista suorittajista tiukassa keskikastissa. McLaren-kuskien tuplapistesijoituksia ollaan niin monta kertaa tällä kaudella lyöty että kauden päätökselle sopivalla tavalla kokeillaan sitä vielä kertaalleen.
  • McLaren-kuskit Carlos Sainz ja Lando Norris lähtevät Abu Dhabin kisaan lähtöruuduista 8. ja 6. Valtteri Bottaksen lähtöruuturangaistuksen takia. Kyseessä on varsin tutut lähtöruudut McLarenille, joka on usein onnistunut hankkimaan molemmille kuljettajilleen lähtöpaikat kymmenen parhaan joukosta.
  • McLarenin vauhti on läpi kauden pysynyt todella vahvana ja etenkin Sainzin kohdalla puhutaan erinomaisesta kaudesta ja kirsikkana kakussa Sainz onnistui Brasilian osakilpailussa nousemaan viimeisestä lähtöruudusta peräti palkintopallille. Norriksen kohdalla on sanottava, että hänen aika-ajosuorituksensa ovat olleet todella hyviä ja vaikka kilpailuissa hän on usein joutunut antautumaan kokeneelle tallikaverilleen, Norris on poiminut pisteitä hyvään tahtiin ja harvemmin sortuu virheisiin.
  • McLarenin suurin uhkaaja Abu Dhabin kisaviikonloppuna tuntuu olevan Renault, joista etenkin Daniel Ricciardo voi laittaa kapuloita McLaren-kuskien rattaisiin. Lisäksi takaalähtevistä kuljettajista mahdollisia uhkaajia ovat Racing Pointin Sergio Perez ja Toro Rosson Pierre Gasly, jotka pääsevät lähtemään kisaan vapaalla rengasvalinnalla. Myös Valtteri Bottas tulee ennemmin tai myöhemmin ohittamaan McLarenit ilman suurempia haavereita. Kuitenkin McLarenin kisavauhti on ollut kaikissa kilpailuissa niin hyvää, että top 10-sijoitukset ovat normaaleissa olosuhteissa todennäköisiä.

 

YHTEENVETO

 • McLarenit ovat olleet läpi kauden hyvässä iskussa eikä viimeinen kisaviikonloppu näyttäisi tuottaneen poikkeusta. Sekä Carlos Sainz että Lando Norris ovat ajaneet hyvän kauden ja lähtevät hyvistä asetelmista kisaan eikä heidän kisavauhtiaan tarvitse epäillä. Haastajia kyllä löytyy keskikastista, mutta uskon McLarenin suorituskyvyn riittävän pitämään haastajat takanaan, kunhan lähtö onnistuu. Vielä kertaalleen siis sama kohde kokeiluun. Kohde menee oikein, kun Carlos Sainz ja Lando Norris sijoittuvat kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. 

 

TULOS: NORRIS 8., SAINZ 10.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL.

Boston Bruins - Montreal Canadiens

valinta, Boston Bruins

kertoimella 1.76 Unibet.

alkamisaika: 02.00

 

Lähdetään Bostonin kelkkaan ja vaikka NHL osaa olla arvaamaton, niin en näe tässä oikein muutakaan vaihtoehtoa.

Vaikka Montrealin edellinen peli on merkitty pelatuksi 30.11 niin kyseessä on b2b peli, eli Montreal pelaa toisen pelin putkeen, koska tuo peli oli Suomessa ilta peli.

 

Montralin kautta tasaisessa NHL:ssä on leimannut runsaasti päästetyt maalit, kun sille ollaan tehty 26 pelissä peräti 93 maalia ja Itäisessä konferenssissa ainoastaan umpi surkea Detroit on päästänyt enemmän maaleja ja Carey Price ei ole löytänyt menneiden vuosien "jumala moodia"

Yksi iso syy Montrealin päästettyihin löytyy erikoistilanne pelaamisesta, kun sen alivoima löytyy juurikin Detroitin perästä ja se on onnistunut tappamaan jäähyjä ainoastaan 73.4% joka on sanalla sanoen umpi surkea tilasto ja kertoo myös siitä, että joukkueen puolustus pelaaminen ei ole kuosissa.

 

Boston on näistä joukkueista hieman toisenlaisessa tilanteessa erikoistilanne pelaamisen kanssa, kun se mm. omistaa koko liigan tehokkaimman ylivoiman 31.6% tehokkuudella, jonka on Montrealkin saanut kokea tällä kaudella, kun se hävisi rumasti Bostonille 1-8 kotona ja kaksi noista maaleista tuli juurikin ylivoimalla.

Bostonin vahvuuksiin kuuluu myös todella vahva maalivahti tandemi, kun kiekkoja syövät Rask ja Halak ja laittaa kumman tahansa maaliin, niin he pystyvät tarjoamaan Bostonille avaimet voittoon. Boston onkin päästänyt ottelua kohden koko sarjan vähiten maaleja ottelua kohden.

 

Boston on pystynyt vähän jarru peleilläkin kääntämään otteluja itselleen, mutta ennen kaikkea itselläni katse kohdistuu tässä kolmeen teemaan, jotka ovat rasitus etu, erikoistilanne pelaaminen ja puolustus/maalivahti pelaaminen ja kaikki kolme menevät tässä Bostonille laariin ennakkoon.

 

Pelionnea! 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 22:00

Minnesota vs Dallas

Dallas @ 2.59 Pinnacle

Dallas on materiaalisesti paljon vahvempi porukka, vaikkakin se on hävinnyt kaksi edellistä peliään on se silti minun papereissani selkeä suosikki vieraspelistä huolimatta tämän ottelun voittajaksi.

Ennen tappioputkea Stars oli voittanut yksitoista peliä putkeen ja on edelleen kuntopuntarissa lännen toiseksi paras joukkue kymmenen ottelun otannassa. Tosin myös Minnesota on napsinut pisteen kahdeksasta viime pelistä ja on sekin lännen kuntopuntarissa kolmanneksi paras joukkue.
 

Maalivahtipeli on myös vierailla parempaa ja kokonaiskuvassa Dallas nousee siis vieraspelistä huolimatta pienoiseksi suosikiksi ottelun voittajaksi. Dallasin suoralle voitolle vielä tarjotaan asiallista kerrointa joten kopastsaan lapulle.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Finals

23:00

51d5a1e427ff7db60b04d8d70b2c4f79.png Astralis - Liquid 42c7e4139302250153b2bb780d2114c2.png

Yli 2,5 karttaa | 2,03 | Betsson

 

 • Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) on tyypilliseen tapaansa pelannut tiensä ECS-turnauksen finaaliin voittamalla jokaisen ottelun. Avausottelua Sharksia vastaan lukuunottamatta Astralis on pelannut konemaisella varmuudella ja vienyt voitot Fnaticia ja Evil Geniusesia vastaan ilman suuria ongelmia. Aivan vuoden 2018 tason Astraliksesta ei voida puhua, mutta maailmanrankingin #1 joukkue on tietenkin tässä finaalissa ennakkosuosikki.
 • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) on muutaman vaikean kuukauden jälkeen valmis palaamaan taisteluun turnausvoitoista. Kesällä dominoinut, mutta syksyllä suoritustasoltaan hiipunut amerikkalaisjoukkue näyttäisi löytäneen vireensä takaisin. Tämä turnaus on sujunut tappioitta ja voitot NiP:iä, Evil Geniusesia ja Fnaticia vastaan ovat olleet enimmäkseen vakuuttavia. Finaalissa vastaan tulee pahin mahdollisin vastustaja ja nyt on Liquidin aika näyttää, että kesän huima suoritustaso on tullut takaisin.
 • Karttavetossa Astralis poistaa Miragen ja Liquid bannaa Trainin. Astralis on monissa viimeisimmässä keskinäisessä ottelussa kiusannut Liquidia Vertigo-pickeillään eikä ole mahdoton ajatus, että sama nähtäisiin tänään. Varmempi picki olisi mahdollisesti Nuke, joka on kuuluisasti Astraliksen kotikartta. Liquid voi joko mennä karttavalinnallaan Dust2:een, jossa heillä on aikaisempaa menestystä Astralista vastaan tai valita rohkeasti Infernon, joka on Liquidin parhaita karttoja. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Overpass. Karttavalintojen kanssa etenkin Astralis on onnistunut jekuttamaan Liquidia, mutta uskon molempien joukkueiden olevan tänään valmiita pelaamaan näitä karttoja.
 • Astralis ja Liquid ovat ottaneet useaan otteeseen yhteen tämän vuoden puolella ja ottelut ovat olleet usein varsin tasaisia. Astralis on toki ollut niskan päällä, mutta vuoden viidestä Bo3-ottelusta jopa neljä on ratkennut vasta kolmannessa ratkaisevassa kartassa.

 

YHTEENVETO

 • Astralis on hoitanut rutiininomaisella tarkkuudella ECS-turnauksen edeltävät pelit ja vaikkei heidän peli täydellistä ole ollut, on silti Astraliksen peli sen verran hyvässä kuosissa, että heitä on pidettävä finaalin ennakkosuosikkina. Kotiyleisönsä edessä pelaava Liquid on pienen suvantovaiheen jälkeen onnistunut löytämään takaisin sen kadonneen vireensä, mikä tuotti heille hurjasti menestystä alkuvuoden ja kesän aikana. Karttavalinnoissa on varaa pieneen temppuiluun, mutta nämä joukkueet tuntevat toisensa niin hyvin, että tuskin suuria yllätyksiä nähdään. Uskon, että tässä ottelussa haetaan ratkaisua kolmannesta kartasta, sillä joukkueiden välillä ei ole suurta tasoeroa ja keskinäinen historia tältä vuodelta puoltaa tätä näkemystä, joten yli kahden kertoimella karttaoveria on mukava lyödä. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

 

TULOS: 2-1

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...