Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
HammersFan

29.4

Recommended Posts

Serie A

Atalanta - Udinese

Valinta / Atalanta -1.5 / @2.00 Bet365

Klo / 20.00

Atalanta taistelee paikoista ensikauden Eurofudikseen. Milanin tappion myötä joukkue voi tänään voitolla nousta sarjataulukossa neljänneksi, joka takaisi paikan ensikaudeksi UCL:lään.  Joukkue voitti viimekierroksella Napolin 2-1 vieraissa ja torstaina joukkue vahvisti paikkansa Coppa Italian finaaliin. Myös Udinesella on panosta tässä pelissä, sillä joukkue taistelee sarjassa säilymisestä. Tosin Empolin ja Frosionen häviöt takasivat joukkueelle 4 pisten välimatkan pudotusuhkaan vaikka joukkue tänään häviäisikin. Atalanta on tehnyt sarjan toiseksi eniten maaleja vain 2 maalia Juventuksen takana. Joukkue on tehnyt keskimäärin 2 maalia per peli koko kauden 33 pelin ajan. Atalanta kaatoi Udinesen tällä kaudella vieraissa 3-1 ja tänään samanlaiset tulokset voivat olla taululla. Kahden kertoimella meilestäni hyvä kohde.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, liiga, finaalit

:karpat:Kärpät - :hpk:Hpk

Pelivalinta: Kärpät 2.11 Betsafe

18:30

Kärpät kävi vuorostaan hakemassa vieraista tärkeän voiton ja tasoitti sarjan 2-2. Lähdenkin hakemaan Oululaistan suoraa voittoa tähän kamppailuun sillä tämä ottelu on voitettava ettei Hpk pääse yrittämään katkaisua torstaina Hämeenlinnassa.

Kärppien puolustus on rautaa, Veini iskussa, Hpk varmasti lähtee pelaamaan Kärppiä aktiivisemmin ottelun alussa mutta mikäli Kärpät avauserässä pystyvät pitämään Hpk:n nollissa niin peli tulee edellisen ottelun tapaan kääntymään Kärpille. 

Paras tilanne toki olisi jos Kärpät pääsisivät ottelun alussa johtoon jolloin kärpät pystyisivät puolustamaan johtoasemaansa fiksusti ja Hpk:n peli saataisiin aivan varmasti sekaisin.

Kotietu, halli täynnä  ja isot panokset joten ei tässä tilanteessa auta muu kuin pistää Kärppiä lapulle.

Kunhan Kärpät voittaa varsinaisella peliajalla niin tämä kohde menee oikein. 

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turkki:Super Lig jalkapallo klo.20:00

Konyaspor   Konyaspor - Galatasaray  Galatasaray

2.pa Gatatasaray @2.05 WilliamHill

Turkin pääsarjaa ja Galatasarayn toisenjakson voittoa kokeiluun.

Kierros 30 ja ottelut vähenee ennenkuin loppuu.Galatasaraylle mestaruuden kannalta tärkee peli ja tästä olisi otettava täydet pisteet.Galatasaray on kakkosena 3 pistettä sarjaajohtavasta Basaksehirista.Tärkeä tämä on siksi Galatasaraylle,koska joukkue kohtaa tämän jälkeen kolmantena olevan Besiktasin ja onpa Galatasaraylla vielä ottelu juuri sarjaa johtavaa Basaksehirista vastaan.Konyasporilla ei ole tässä ottelussa mitään panosta,muuta kuin kiusaaminen.Konyaspor ei ole voittanut viimeiseen 10 peliin,mutta tasapelejä niistä on 6.Konyaspor odottelee vaan kaudenloppumista ja lomille pääsyä ja miksipä sitä suotta kiusaamaan Turkin suurseuraa.Galatasaraylla on motivaatiot huipussaan ja ratkaisee tämän edukseen viimeistään jälkipuoliskolla,jos ei jo ekajaksolla.

 

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

VL.png.faad1610b676d4dce7c9216f8bc383d4.png

HIFK.png.61c6fcdaa4ec0ec447d717dd039a4dd6.png HIFK Vs. Honka Honka.png.242bdea73da1bea5d4d093fbd97f3868.png

Vihje: Honka -0,5

Kerroin: 1.724

Vedonlyöntiyhtiö: Pinnacle

Alkamisaika: 18:30

 

Illan toisessa Veikkausliigaottelussa vastakkain ovat kautensa positiivisin sävyin aloittaneet pääkaupunkiseudun joukkueet HIFK ja Honka. Kummankin joukkueen valmentajat ovat selkeästi olleet edes jossain määrin tyytyväisiä viime otteluunsa, sillä HIFK ei tee aloittavaan kokoonpanoonsa yhtäkään vaihtoa Hongankin tehdessä niitä vain yhden kun Demba Savage korvaa Juha Hakolan.

HIFK tuomittiin ennen kauden alkua varmaksi putoajaksi ja niihin odotuksiin nähden joukkue on pelannut erittäin hyvin. Varmasti jokainen Veikkausliigaa seuraava henkilö on alkukaudesta yllättynyt siitä kuinka hyvin HIFK on pystynyt pistämään kampoihin ensimmäisessä kolmessa ottelussaan. Vaikka voisi kuvitella, että joukkue ansaitsi hävitä ensimmäiset ottelunsa ja saavutti tuurilla tasapelin HJK:n kanssa niin näinhän se asia ei ole. SJK:n vieraissa HIFK olisi ansainnut tasapelin ja Lahtea vastaan vähintään tasapelin tai jopa voiton. Stadin Derbyssä tasapeli oli enemmän kuin oikeutettu tulos. Hyökkäyspelaaminen on ollut oletetusti tahmeaa mutta jykevä puolustus toppariparin Patronen-Mäntylä johdolla on tehnyt vastustajan maalintekopaikoille murtautumisen vaikeaksi.

Honka on pelannut illan vastustaajansa yhden ottelun verran enemmän ja istuu sarjataulukossa jaetulla sijalla 2 saldonaan 3 voittoa ja 1 tappio. Voitot ovat olleet suhteellisen kovia, sillä jokainen voitto on tullut yläloppusarjaan ennakoiduista joukkueista (KuPS, RoPS, Inter) ja näistä peräti 2 vieläpä vieraissa. Ainoa tappio on nöyryyttävä 1-3 kotitappio Veikkausliigan ainoata ruotsalaista joukkuetta vastaan. Isosti huomioitava asia on, että Hongan neljästä ottelusta kaksi on pelattu tekonurmella ja kaksi luonnonnurmella. Ottelut tekonurmella ovat olleet Hongalta dominoivia esityksiä kun todella heikkokuntoisella luonnonnurmella Hongalla on ollut vaikeuksia (MIFK, Inter). Otanta on hyvin pieni mutta uskon, että yksi selittävä tekijä on Hongan pelityyli joka perustuu maan kautta tapahtuvaan syöttöpeliin ja pallonhallintaan joka vaikeutuu selkeästi siirryttäessä tekonurmelta perunapellolle. 

Tämän illan ottelu pelataan Telia 5G areenalla, josta nimenomaan löytyy tekonurmi. Huolimatta HIFK:n alkukauden hyvistä otteista Honka nousee otteluun suureksi suosikiksi myös hyvien otteiden sekä selkeästi laadukkaamman rosterinsa ansiosta. Varovasti väitän, että tässä ottelussa kohtaa tällä hetkellä suurin putoaja- sekä mestarisuosikki. 

Hongalta poissa Gideon Baah ja Luis Silva. Baahilla ei vaikutusta arvioon, sillä Rasimus korvaa Baahin aivan yksi yhteen. Luis Silva ei ole myöskään esittänyt kovasta CV:stä huolimatta alkukaudesta mitään erikoista mutta hänen poissaolostaan olemme ottaneet varovaisen siivun pois Hongalta. 

Pinnaclen @1.724 peleille tänään rajakertoimen ollessa 1.613

 

 

Arviomme Hongan maaliodottamasta pyörii tänään n. 1,8 maalin hujakoilla, joka on yksi korkeimmista lukemista mitä tulemme tällä kaudella yhdellekään joukkueelle ennakoimaan. Borjas Martinin alkukausi (4 peliä 5+1) on ollut niin huikaiseva, että Veikkauksen toppi hänen maalilleen @2.50 kertoimella kuulostaa myös hyvin pätevältä pelivalinnalta.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga klo 18:30

Kärpät - HPK

Pelivalinta: HPK

Kerroin: 3,70 Coolbet

Sarja tasan 2-2. Kerho ollut erinomainen finaalisarjassa ja joukkuueen hyvä viisikkopelaaminen tuottanut tulosta. Viime ottelu Hämeenlinnassa ei sujunut ihan nappiin ja Larmi ei ollut parhaimmillaan. Tänään kuitenkin uusi peli edessä. 

Kärpät paransi selvästi edelliseen matsiin, mutta muuten Kärpät ei ole pelannut odotetulla tasolla. Kärppien viimeistely oli viime pelissä hyvällä tasolla ja tänään vaaditaan samaa, mikäli Kärpät aikovat voittaa ottelun. 

HPK:n ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja tasaisessa finaalisarjassa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIIGA FINAALI

Kärpät - HPK

Tasapeli/ 3.88 CoolBet

Klo 18:30

 

Kuten Blokki jo peliä avasikin niin suuri ottelu sarjan kannalta sillä voittajalla on mestaruus katkolla sitten seuraavassa ottelussa Hämeenlinnassa.

Tasaisia otteluita ollaan nähty, mutta tänään uskon juuri panosten kasvamisen vuoksi pelin olevan vielä tarkempaa ja virheitä/jäähyilyä vältellään. 

Tässä sarjassa ei olla vielä jatkoaikaa tarvittu kertaakaan,' mutta tänään näen siihen suurimman mahdollisuuden tähän mennessä kun kumpikaan ei halua tappio niskassa kaukalosta poistua.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Sydney

05:00

afa6590e2a816f5af1ccba6a358ff0c3.png Mousesports - BIG 21e6cface94ead3cb3d546cec54d7ef9.png

Mousesports -3,5 | 1,80 (bet365)

 

 • IEM Sydney- turnaus alkaa aikaisin aamulla, kun maailman toisella puolella pelaillaan avausottelut. Näistä ehkä mielenkiintoisin pelataan Mousesportsin ja BIG:n välillä.
 • Mousesports (karrigan, chrisJ, woxic, frozen, ropz) on ensimmäistä kertaa mukana LAN-turnauksessa uudella kokoonpanollaan. Vajaa kaksi kuukautta koossa ollut joukkue on pelannut muutamia virallisia pelejä ja tulosta on heti syntynyt. Muun muassa voitot Fnaticista ja Northista ovat oiva osoitus joukkueen potentiaalista ja karriganin johdolla tämä Mousesports-kokoonpano voi olla yksi turnauksen mustista hevosista. Joukkueesta varmasti löytyy nälkää menestyä ja antaa myrskyvaroituksen heti avausottelussa.
 • BIG (gob b, tabseN, tiziaN, nex, LEGIJA*) joutuu tähän turnaukseen varamiehisenä, sillä XANTARES ei pysty osallistumaan turnaukseen viisumiongelmien takia. Hänet korvaa joukkueen valmentaja LEGIJA, joka on toki entinen BIG-pelaaja, mutta aivan selvä miinuksen tulivoiman osalta tämä muutos aiheuttaa. BIG ei muutenkaan aivan parhaimmillaan ole ollut viime aikoina, joten IEM Sydney -turnauksesta joukkue ei voi paljoa odottaa kokoonpanotilanne huomioon ottaen.
 • Karttavalinnoissa ollaan siitä kiinnostavassa tilanteessa, että Mousesportsin karttavalikoima ei ole muiden tiedossa tarvittavan datan puuttumisen takia. Kyseessä on kuitenkin Bo1-ottelu, joten sivistynyt arvaus voidaan karttavalinnasta tehdä. Mousesports bannaa ainakin Overpassin ja Cachen, kun taas BIG bannaa luultavasti Miragen ja Trainin. Jompi kumpi joukkue poistaa Nuken, joten pelattaviksi kartoiksi saattaa jäädä joko Inferno tai Dust2. Koska dataa ei ole paljoa saatavilla, karttaetua ei välttämättä voi antaa kummallekaan.

 

YHTEENVETO

 • Mousesports tulee ensimmäiseen turnaukseen into piukassa ja heidän uudelta kokoonpanolta voidaan realisistisesti odottaa menestystä jo ensimmäisistä otteluista lähtien. BIG puolestaan joutuu pelaamaan varamiehisenä, mikä laskee joukkueen menestymismahdollisuuksia. Mousesportsilla on selvä etu tulivoimassa, sillä kenties tabseNia lukuunottamatta kaikki Mousesports-pelaajat ovat rooleissaan BIG:in vastaavia pelaajia taitavempia. BIG usein turvautuu hyvään valmistautumiseen, jota on nyt vaikea tehdä, kun Mousesportsin otteluista ei ole paljoa dataa saatavilla, mikä voi entisestään auttaa Mousesportsia. Näen tässä ottelussa Mousesportsin aika selvänä suosikkina ja karriganin historian tuntien hän on saanut viritettyä joukkueensa jo ensimmäiseen turnaukseen hyvään iskuun. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla.

 

TULOS: 14-16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Premier League / Venäjä

Spartak Moskova - Kazan

Valinta / Spartak Moskova / @1.75 Coolbet 

Klo / 19.30

Venäjän Premier leagueen ei ole hetkeen vihjettä tullut, mutta tänään löytyi hyvä kohde.

Spartak Moskova on ollut yksi venäjän seuroista, joka vuosittain näkyy Europpaa ja jopa Champions Leaguessa. Joukkue taistelee tänäkin vuonna Europaikoista, mutta tällä hetkellä joukkue on sarjataulukon kuudes, joka ei takaa Europaikkaa. Voitolla tänään joukkue kuitenkin nousisi viidenneksi. Kazan on sarjan yhdestoista eikä tasoltaan vedä vertoja Spartakille. Spartak on tämän vuoden puolella pelannut 4 kotiottelua. Joukkue hävisi CSKA:lle ja pelasi tasan Krasnodarin sekä Zenitin kanssa. Viimekotipelissä joukkue voitti Yeniseyn 2-0. Zenit, CSKA sekä Krasnodar ovat sarjan parhaita joukkueita, joten 2 pistettä näistä peleistä ei ole aivan surkea tulos. Joukkueiden keskeinen peli tällä kaudella päättyi 1-1, mutta viimekaudella Spartak voitti molemmat kohtaamiset. Spartak pääsee peliin kovalla kokoonpanolla, saa kotiedun sekä tarvitsee voittoa kipeästi. Kazanilla ei suurempaa panosta peliin ole, joten uskon kovatasoisemman Spartakin tänään kotivoiton ottavan. Jos tämänpäiväisiä kertoimie vertaa joukkueiden viimekauden kohtaamiseen, niin kerroin on tänään hieman korkeampi vaikka viimekaudella lähtökohdat peliin olivat lähes identtiset. 1.75 markkinatoppi kelpaa, joten tartutaan siihen

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Kärpät - HPK 

1.erä yli 1,5 maalia @2.70 Bet365 

KLO: 18.30 

Todella pikaisesti tämmöinen kokeiluun betin kovalla kertoimella. Onko henkinen ote Kärpillä vai mitä ihmettä tapahtui Hämeenlinnan ottelussa? Otetaan maaleja avauserään, sillä todella suuri merkitys tällä pelillä sarjan ollessa 2-2. Kärpät pyrkii aivan varmasti ottamaan isännän roolin ja uskallan väittää että tänään nähdään molempiin suuntiin todella röyhkeää hyökkäämistä. 

Edellisen ottelun tunnetila on ratkaiseva asia tänään. Vaikea kuvitella tästä ottelusta kyttäämistä. 

Kohde menee oikein kun 1.erässä nähdään vähintään 2 maalia 

VÄÄRIN :dash:

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA klo 05:30

Denver - Portland

Pelivalinta: Portland -1,5 pistettä

Kerroin: 2,75 Bethard

Denver lähtee niukkana ennakkosuosikkina peliin, mutta Portlandilla avausmatsissa hyvä yllätyssauma. 

Denver pelasi pitkän sarjan Spursia vastaan ja selviytyi parista jatkoon. Avainpelaajien rasitus tulee varmasti näkymään tässä sarjassa, sillä ei Denverin rosteri ole niin laaja. 

Portland pelasi hyvin Oklahomaa vastaan ja ansaitsi jatkopaikan. Portlandilla on hyvä aloituskokoonpano ja penkiltäkin löytyy muutamia kovia pelimiehiä. 

Portlandille tarjolla hyvää kerrointa -1,5 p tasoituksella. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...