Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

12.9

Recommended Posts

Jääkiekko 

Liiga

KLO 18.30

 

:hpk: HPK - :karpat: Kärpät 

 

Valinta Kärpät -1,5

Kerroin 2,75 ( Veikkaus ) 

 

Liiga alkaa jälleen kerran toden teolla,  kun viime kauden finalistit kohtaavat toisensa.   Viime kausi päättyi HPK juhliin finaalien seitsemännessä ottelussa.   Kuitenkin lähtökohtaisesti edelleen Kärpät on suuri suosikki tänäkin vuonna.  Jesse Puljujärvi tulee jälleen kerran näyttämään taitojaansa ja kun löytyy jo Pyörälä,  Pesonen,  Jokinen,  Kukkonen, niin nimilista on aika hurja oululaisilla.   Vaikka kotijoukkue voitti viime vuonna,  niin lähtökohtaisesti HPK kuuluu haastajiin ja keskikastiin.   Joukkue on kotonaan hyvä,  mutta kyllä minä uskon että Kärpät on aika dominoiva joukkue jälleen kerran runkosarjassa ja siitä saadaan makua jo ekassa ottelussa.    Mielestäni vieraat voittaa ja odotan aika näyttävää voittoa sellaisella 2-4 maalin erolla jopa. 

 

Kunhan Kärpät voittaa yli yhdellä maalilla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIIGA

HPK - Kärpät

Kärpät/ 2.09 NordicBet

Klo 18:30

 

@Kemmu jo vähän kävikin ottelun lähtökohtia läpi ja samoilla linjoilla ollaan täälläkin.

Kärpät on suuri suosikki taas koko liigan mestariksi vaikka viime vuonna Hpk onnistuikin mestaruuden nappaamaan. Kärpissä pientä muutosta on myös tapahtunut ja suurin varmasti on tuo rapakon takaa palannut Jesse Puljujärvi. Puolustukseen on saatu myös Krejcik. Maalivahti varmaan suurin kysymys kun tolppien välissä seisoo Slovakialainen Patrik Rybar. Kärpät aloitti CHL urakkansa hyvin sillä neljästä pelistä tuli yhdeksän pistettä ja pisteille pääsi useampi ukko joukkueesta joten itseluottamusta ollaan saatu jo sieltä tähän liigan avaukseen.

HPK:n CHL taival ei kovin ruusuisesti käynnistynyt sillä neljästä ottelusta vain kolme pistettä. Toki sisukkuutta nähtiin hämeenlinnalaisilta noissa peleissä sillä kolme peräti venyi jatkoille saakka. Hpk:n maalivahtipeli on myös hieman kysymysmerkki kun kaksikkona on nuoret Joona Voutilainen ja Antti Karjalainen. Hyökkäyksestä nostaisin esille kanadalaiskaksikon Kunyk ja Cornet joilta odotetaan tehoja.

Vaikka Kärpät aloittaakin vieraissa niin materiaalietu ja kauden aloitus on paremmalla mallilla kuin kotijoukkueella ja siksi yli kahden kerroin kelpaa peleille. Varmasti Hpk laittaa kampoihin ja sytyttäähän tämä viime vuoden finaalirevanssi varmasti molemmat, mutta luotetaan vieraisiin.

  • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL 

SPARTAK MOSKOVA VS DYNAMO RIIKA

PELIVALINTA: KARSUMS MARTINS TEKEE MAALIN @5.50 PAF

19:30

Riika on pelannut surkeasti vieraspelinsä ja kahdesta viime vieraspelistä maaliero on kaamea 11-2 joten jos samanlaisena otteet jatkuvat niin Spartakilla on helppo iltapuhde kyllä tulossa. Ykköskentässä pelaava Karsums on kyllä yksi Spartakin varmimmista naulareista ja maistuu kyllä tuolla lahjalla peleille ehdottomasti. 

Karsumsin tehot viiteen pelin ovat 2+2 joten hyvin Latvialainen on esiintynyt alkukaudesta ja toivon mukaan pistetehtailu saa tänään jatkoa vanhaa seuraansa vastaan jota hän edusti viimeksi kaudella 12/13.

Spartak hävisi kauden avauksessa Riikalle 2-1 joten nyt on revanssin paikka, kolme edellistä peliä Spartak on hävinnyt maalin erolla ja näistä kahdessa peli on ratkennut vasta jatkoilla, mutta  paremmissa kantimissa heidän peli on tällä hetkellä kuin vierailijoiden.

kohde menee oikein kunhan Karsums tekee maalin varsinaisella peliajalla.

OIKEIN!

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallon MM-kisat, klo 14.00: Sijat 5. -8. Serbia - USA

 

Kisojen kaksi selkeää ennakkosuosikkia ulkona mitalipeleistä. Tänään kuitenkin pelataan vielä sijoituksista. Ranska kukisti eilen Yhdysvallat loistavan esityksen jälkeen lukemin 89-79. Ranska ansaitsi voiton, sillä se puolusti todella kurinalaisesti ja hyökkäsi vastaan hyvin. Toisena yllätyksenä siis nähtiin se, kun Argentina pudotti Serbian mitalipeleistä jo aikaisemmin tiistaina lukemin 97-87. 

Tänään joukkueet joiden piti olla finaalissa, kohtaavat siis sijoitusottelussa. Uskon, että Serbia tulee haluamaan korkeampaa sijoitusta kisoista, ja tulee todennäköisesti pelaamaan ottelun suuremalla tahdolla. Molemmat joukkueet jälleen ennakoidusti todella taitavia, ja molemmissa joukkueissa vilisee tähtiä. Kumman joukkueen tähtipelaajilla on enemmän halua pelata sijoituksesta?

Lähdemme  kokeilemaan otteluun Serbialle pientä plussa tasoitusta. 

VIHJE: Serbia +3.5 @1.79 (Unibet) 

Vihje osuu, mikäli Serbia voittaa ottelun, tai ei häviä yli kolmella pisteellä. 

OIKEIN

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga, klo 18.30: HPK - Kärpät

 

Liiga palaa jälleen, kun viime kauden finalistit kohtaavat Ritari-Areenalla. Ylhäällä hyvin ennakoitukin jo ottelua. Kärpät lähtee kauteen jälleen suurena mestarisuosikkina. Viimeisimpänä vahvistuksena myöskin Edmontonista paluun Kärppiin tehnyt Jesse Puljujärvi. Taitoa ja kokemusta löytyy joukkueesta yllinkyllin. Kärpät on pelannut neljä CHL-ottelua, ja on voittanut niistä kolme. Ainostaan Kari Jalosen luotsaama Bern oli Raksilassa parempi jatkoajalla. 

HPK puolestaan lähtee uuteen kauteen puolustamaan mestaruuttaan. Muuttoliikettä on ollut hieman. Yksi suurimmista lienee viime kauden yksi suurista tukipilareista maalivahti Emil Larmi. HPK on pelannut myöskin jo neljä CHL ottelua, niistä on tarttunut mukaan ainoastaan neljä pistettä maalierolla 10-13. Kauden alku siis CHL:ssä ei kovin hyvä. 

Uskon että Kärpät tulee ottamaan voiton tänään, mutta ylempänä kun on jo Kärppiä vihjailtu, niin pistetään kärpät overia tulille. 

VIHJE: Kärpät over 2.5 maalia @1.81 (Unibet)

Vihje osuu, kunhan vierasjoukkue Kärpät tekee varsinaisella peliajalla vähintään kolme maalia. 

OIKEIN

  • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga, 18:30

:hpk: HPK - :karpat:KÄRPÄT

PELIVALINTA: JOUKKUE JOKA VOITTAA ENITEN ERIÄ = KÄRPÄT @ 2.12 Nordicbet

No otetaan Kärppien erävoitot testiin ihan ok kertoimella. 

Ylhäällä pohjustettu ottelua jo paljon ja Kärpäthän tässä on selkeä ennakkosuosikki. Toki näissä alkukauden otteluissa voi käydä ihan miten vain, mutta omasta mielestäni Kärpät tulee karkaamaan viimeistään toisessa erässä Hpk:lta ja peli tulee lopullisesti ratkeamaan kolmannessa erässä Kärpien hyväksi. 

Kärpät on tosiaan vahvempi joukkueena kuin viime keväänä, kun taas puolestaan Hpk on heikentynyt viime keväästä joten näkisin että Kärpät tämän ottelun tulee klaaraamaan jopa selvällä erolla.

Kohde menee oikein kunhan Kärpät voittaa enemmän eriä kuin Hpk.

OIKEIN

  • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers

Vihje: Carolina Panthers yli 27.5 pistettä

Kerroin: 1.91

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:20

- NFL 2 Viikon aloittaa Panthersin ja Buccaneersin välinen ottelu.

panthers.thumb.jpg.338fc47c75247e31b2384cc7bfa9c936.jpgbuccaneers.jpg.de0eb2ce996842f3f7fc6af4cda89967.jpg

Lähdetään hakemaan otteluun kotijoukkue Carolina Panthersille yli 27.5 pistettä. Joukkue aloitti kauden pelamaalla kotonaan viime kauden super bowlin hävinnyttä joukkuetta Ramsia vastaan, Panthersin esitys oli mielestäni hyvä eikä joukkue loppupeleissä hävinnyt paljoakaan Ramsille, Turnoverit olivat kuitenkin suuressa roolissa kun Panthers hukkasi 3 kertaa pallon Ramsin hukatessa vain kerran. Ottelu päättyi Ramsin voittoon 27-30 luvuin. Panthersin hyökkäys oli erinomainen ja sai ottelussa 343 jaardia ja teki 3 touchdownia, kaikki touchdownit syntyivät juoksupeleistä. Panthersin QB Newton pelasi ihan kelpo pelin mutta parannettavaa jäi vielä kyllä, toki kauden ensimmäinen peli kovaa Ramsia vastaan niin kauden edetessä parantaa otteitaan ja uskon että jo tässä pelissä. Ehdoton Panthersin hyökkäyksen paras pelaaja ottelussa oli RB Christian McCaffrey joka teki 2 touchdownia ja hankki 128 juoksupelijaardia, myös kiinniottoa tuli 10 kappaletta ja kiinniottojaardeja 81. McCaffrey pelasi todella hyvän pelin, niin hyvän ettei sanat oikein riitä kuvaamaan, pystyi noilla peleillä ottamaan painetta pois Newtonilta, myös TE Olsen ja WR Moore saivat kiinniottoja jonkun verran ja Moore nappasi 76 kiinniottojaardia. Hyökkäys oli kuitenkin hyvin paljon McCaffreyn varassa joka kantoi kyllä joukkuetta hienosti, hyökkäys pelasi 23  juoksupeliä, joista McCaffrey hoiti 19 kappaletta, 25 heittopeliä joista McCaffrey hoiti 10 kappaletta. Monster performance McCaffreylta suoraan sanottuna. Ramsin puolustus ei ole mikään parhaimmista muttei kuitenkaan mikään ihan paskinkaan, kuitenkin Super Bowlissakin jätti Patriotsin 13 pisteeseen. Buccaneers aloitti kauden kotonaan tappiolla 49ersille, 49ers teki ottelussa 31 pistettä, toki 14 noista tuli syötönkatkoista jotka palautettiin touchdowniksi mutta myös pari 49ersin touchdownia hylättiin flagien vuoksi joten lukemat olisivat olleet vieläkin rumemmat. Buccaneersin puolustus antoi viime kaudella vastustajilleen 6. eniten jaardeja ottelua kohden ja toiseksi eniten pisteitä ottelua kohden, 29.2 pistettä. Viime kaudella kun Buccaneers pelasi vieraissa 8 ottelua kuten joka kaudella pelaa jokainen 8 vieraissa ja 8 kotonaan niin Buccaneers antoi noissa vieraspeleissä vastustajilleen 6 kertaa yli 27.5 pistettä ja kerran jäätiin 27 pisteeseen. Buccaneersin puolustus ei ole tuosta muuttunut oikeastaan paljoa laisinkaan ja  49ersin joukkuekin eteni turhan paljon Buccaneersin puolustusta vastaan. Buccaneersin joukkueen vahvuus on selvästi hyökkäyksessä, ei puolustuksessa. Viime kaudella kun joukkueet kohtasivat Panthersin kotona päättyi ottelu 42-28, samanlaisia numeroita odotan jälleen ja koko ottelustakin overia, mutta siltä varalta että Buccaneersin hyökkäys tekee vieläkin enemmän turnovereita kun avausottelussa niin otetaan vain kotijoukkueen team total overia. Tällä hyökkäyksen esityksellä Buccaneersin puolustusta vastaan alle 30 pisteeseen jääminen on todella säälittävää kotikentällä pelatessa. Koko pelin overi myös hyvä veto sillä Buccaneersin juoksupelin pitäisi saada onnistumisia Panthersin juoksupuolustusta vastaan.

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL:Jääkiekko klo.19:10

Dinamo Minsk  Dinamo Minsk - Sibir Novosibirsk  Sibir Novosibirsk

Tekee pisteenottelussa Artem Demkov @2.25 Nordicbet(sis.JA)

Kotijoukkue Minskin Demkovin pojoa  kokeiluun.

Minsk nappasi kaudenekan voittonsa viimeksi voittamalla vieraissa Spartak Moskovan 4-5.Se oli hieno voitto Minskiltä ja voipi olla ,että se aukasi Minskin pelin ja se saattaa tuottaa jotan tulosta tästäkin ottelusta.Maaleja uskoisin tulevan ja kotonaan Minsk takuulla tulee yrittää kovasti.Demkov avasi tuossa Spartak Moskovan voitossa myös KHL uran pistetilin.Demkov teki kovaa tulosta Valko-Venjän liigassa ja,ehken se pikku hiljaa alkaa tulosta tulla myös KHL:ssä.Sibir otti voitot 2:lla ensimmäiselläkiekalla,mutta nyt on tullut kahdesti pataan putkeen.Minsk syttynee tähän kotimatsiin ja itseluottamusta se sai varmasti Spartak voitosta.

 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12.9.2019 at 11.05, BloKki said:

Liiga, 18:30

:hpk: HPK - :karpat:KÄRPÄT

PELIVALINTA: JOUKKUE JOKA VOITTAA ENITEN ERIÄ = KÄRPÄT @ 2.12 Nordicbet

No otetaan Kärppien erävoitot testiin ihan ok kertoimella. 

Ylhäällä pohjustettu ottelua jo paljon ja Kärpäthän tässä on selkeä ennakkosuosikki. Toki näissä alkukauden otteluissa voi käydä ihan miten vain, mutta omasta mielestäni Kärpät tulee karkaamaan viimeistään toisessa erässä Hpk:lta ja peli tulee lopullisesti ratkeamaan kolmannessa erässä Kärpien hyväksi. 

Kärpät on tosiaan vahvempi joukkueena kuin viime keväänä, kun taas puolestaan Hpk on heikentynyt viime keväästä joten näkisin että Kärpät tämän ottelun tulee klaaraamaan jopa selvällä erolla.

Kohde menee oikein kunhan Kärpät voittaa enemmän eriä kuin Hpk.

OIKEIN

Tämä korjattu oikein menneeksi, joku ajatuskatkos tuli niin oon merkannu väärin menneeksi aluksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...