Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

9.10

Recommended Posts

NPB klo 12:00

Seibu Lions - Fukuoka S. Hawks

Pelivalinta: Seibu Lions

Kerroin: 1,80 William Hill 

Seibulla aloittava syöttäjä on Neal 12-1, ERA 2,87. Neal pelannut erinomaisen kauden ja antanut Seibulle mahdollisuudet menestykseen. Neal tulee olemaan pudotuspeleissä tärkeässä roolissa ja hänen aloittaessa Seibu on kyllä selvä suosikki. 

Fukuokalla aloittava syöttäjä on Wada, ERA 3,90, joka on pelannut ok kauden. Ei läheskään Nealin tasoinen syöttäjä, mutta kelpo syöttäjästä kyse. 

Molemmilla joukkueilla lähes yhtä hyvä lyöntiosasto, mutta tässä avausmatsissa syöttäjäedun turvin Seibun kuuluu olla selvä ennakkosuosikki. Myös kotietu on pudotuspeleissä merkittävämmässä roolissa. 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Shanghai

Christian Garin - Matteo Berrettini

Vihje: Matteo Berrettini -1.5

Kerroin: 1.88

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle 

Alkamisaika: 07:30 (alustava)

- ATP Shanghain 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 32. Garin ja Rankingin 13. Berrettini. Garin on pelannut vuoristoratamaista tennistä ailahtelevasti, välillä pystyy hyviin esityksiin ihan hyviäkin pelaajia vastaan mutta taas välillä floppaa pahasti selvästi heikompaa vastaan, tasaisuutta ei ole Garin onnistunut löytämään kovia pelaajia vastaan eikä myöskään kovakenttä ole optimi Garinille. Berrettini puolestaan etenkin kovalla kentällä todella kovassa formissa ja lukeutuu nykyään ainakin top 15 pelaajiin juuri kovalla kentällä. US Openissa hieno runi välieriin asti jossa tuli sitten Nadal vastaan, hyvää taistelua ensimmäisessä ja toisessa erässä jotka menivät Nadalille 7-6, 6-4. Tässä Shanghain turnauksessa Berrettini aloitti dominoivalla 2-0 voitolla 6-2, 6-1 luvuin Rankingin 38. Struffista. Berrettini on osoittanut olevansa valmis kovissa turnauksissa ja näyttänyt hyviä otteita, Garin puolestaan ei ole osoittanut kovinkaan kummoisia otteita kovia pelaajia kuten Berrettini vastaan joten uskon että 2-0 luvuin Berrettini jatkaa tästä eteenpäin.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Shanghai

Felix Auger-Aliassime - Stefanos Tsitsipas 

Vihje: 1. Erä yli 10.5 peliä 

Kerroin: 3.00

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 07:30 (alustava)

- ATP Shanghain 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 19. Auger-Aliassime ja Rankingin 7. Tsitsipas. Haetaan näiden huippupelaajien otteluun avauserään paljon pelejä. Molemmat näistä nuorista supertähdistä ovat hyvin liikkuvia ja hyvin syöttäviä pelaajia, Auger-Aliassimella ikää 19-vuotta ja Tsitsipassella 21-vuotta. Molemmat tulevat olemaan aivan kärkipään pelaajia tulevaisuudessa kuten jo toki nytkin ovat erinomaisia. Tsitsipas ja Auger-Aliassime molemmat ovat viime otteluissan pelanneet paljon tiebreikkejä. Se kertoo siitä että syöttö on todella kovalla tasolla ja kumpikaan ei murru omilla syöttövuoroilla hirveämmin. Avauserässä vielä molemmat pelaajat hiukan hakevat formiaan ja syöttelevät molemmille pelejä. Tiukka ottelu nähdään jossa paljon pelejä voitetaan dominoivilla syöttövuoroilla jotka pidetään ihan loveen tai 15 asti eikä hirveämmin ole paikkoja murtaa. Kahden hyvän syöttäjän taistossa kerroin tähän kohteeseen turhankin korkealla, pitäisi olla lähempänä 2.60 lukemia mielestäni. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis ATP Shanghai klo 07:30

Garin, C - Berrettini, M

Pelivalinta: Berrettini -3,5 peliä

Kerroin: 1,85 William Hill

Täysin samaa mieltä tästä matsista kuin @vedonlyönninammattilainen. 

Garin on parhaimmillaan massakentällä ja kovilla kentillä otteet ovat olleet heikkoja. Garinin syöttö selvästi heikompi kuin Berrettinillä joka näkyy kovalla kentällä selkeämmin. 

Berrettini kuuluu aivan huippupelaajiin ja Berrettini ottaa usein selviä voittoja heikommista pelaajista. Berrettinin kämmenlyönti on todella vahva ase ja sillä haetaan usein läpilyöntejä. Berrettinin syöttö on myös hyvä, josta kovalla kentällä paljon etua. 

Berrettinin kaltainen pelaaja on paha vastustaja massakenttä pelaajalle ja etenkin kun pelataan Berrettinin suosikkialustalla, niin italialainen lähtee kamppailuun suurena ennakkosuosikkina. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Traktor - Dynamo Moskova

Tasapeli/ 3.60 UniBet

Klo 17:00

 

Kaksi hyvin puolustavaa ja vähän maaleja tekevää joukkuetta kohtaavat kohelon puolella päivällä kun Dynamo Moskova vierailee Tseljabinskissä.

Kummallakin hieman heikompi vaihe menossa sillä Traktor on voittanut 2/5 edellisestä ottelustaan kun taas Dynamo ainoastaan 1/5 edellisestä. Traktorin edellisistä 4/5 matsissa on tehty vain kolme maalia ja on siellä Dynamollakin 3/5 joissa tehty korkeintaan kaksi maalia.

Kummankin peli perustuu hyvään puolustukseen ja ne ainoat paikat saadaan tänään ylivoimalla todennäköisesti jossa vieraat on ehkäpä askeleen edellä, mutta Traktor saa myös paikkansa varmasti.

Joukkueiden kolme edellistä keskinäistä on päättynyt 0-1,1-0 ja 2-3ja, joista Traktor voittanut viimeisimmät kaksi 1-0 tuloksella. En näe syitä miksi tänäänkään maaleilla juhlittaisiin ja siksi tähän tiukkaan ja vähämaaliseen otteluun on tasuri hyvä haku omasta mielestä.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko khl

Nizhni Novogorod Torpedo Vs HK Vitjaz

Pelivalinta: Vitjaz ML @ 2.20 Nordicbet

19:00

Torpedo on lännen neljänneksi paras kotijoukkue ja lähtee se kertoimien puolesta tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta puntit tasoittuu kun vastaan luistelee hyvässä vireessä ollut vierasjoukkue Vitjaz joka on lännen toiseksi paras vierasjoukkue, se on voittanut 6/7 vieraspelistään häviten ainoastaan Jekalle. 

Materiaaliltaan vierailijat ovat selvästi laadukkaampi porukka ja sen pelilliset esitykset  ovat viimeaikaoina olleet erinomaisia, vaikka toki viime pelissä Riika pitikin Vitjazia tiukoilla niin joukkue osoitti vahvuutensa ja käänsi pelin voitokseen 1-2 loppu hetkillä.

En koe, että vieralijat olisivat altavastaaja tässä ottelussa huolimatta siitä, että Torpedo on erittäin hyvin pelannut kotonaan.

Kunhan Vitjaz voittaa ottelun tämä kohde menee oikein.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 17.00

Salavat Ufa - Barys Nur-Sultan

Pelivalinta: Barys Nur-Sultan

Kerroin: 3.10(nordicbet)

Hyvää kerrointa tarjolla vieraille ja sehän napataan ilomielin pois. Ufa voittanut 2 peliä viimeisistä viidestä ja siis kolmesti tullut pataan. Viimeisimpänä se otti kuonoon kotonaan Magnitogorskilta ja oli tuossa pelissä kyllä melko aseeton. Ufa pelannut alkukauden ihan ok mutta ns. isoja seuroja vastaan se on järjestään ottanut pataan. Ylivoima peli kotijoukkueella on tökkinyt pahasti ja se osa-alue on kyllä saatava kuntoon mikäli haluaa voitoista taistella. 

Barys sen sijaan voittanut 4 viimeisistä viidestä ja otteet muutenkin ollut tällä kaudella hyvät. Vierailla toki ollut helpohko alkukauden ohjelma. Isoja seuroja vastaan joukkue ei ole vielä päässyt pelaamaan jos Magnitogorskia ei lasketa. Mutta se ei poista sitä tosia asiaa että joukkue on ollut pirteä alkukauden matseissa. Joukkue puolustaa erittäin tiiviisti ja onkin päästettyjen maalien tilastossa jaetulla ykkössijalla koko sarjassa. 

Ottelu todennäköisesti tiukka vähämaalinen taisto, jossa pienet asiat ratkaisevat. Ja monesti se on juurikin se ylivoima peli mikä nämä pelit lopulta ratkaisee ja se on kyllä vierailijoilla paremmin hallussa. Joten ennalta näin tasaiseen matsiin on pakko tuo yli kolmen kerroin poimia. 

 

Oikein! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga: image.jpeg.424c95909db09febff57957773f0e560.jpeg Steelers - Esport Oilers image.jpeg.784759be0c98834212e401a3142bf51b.jpeg

KLO 18:30

 

Kolmen ottelun arkikierros tänään salibandyliigassa. Hämeenlinnalainen Steelers saa Elenia Areenalle vieraita tänään Espoosta.

Steelers on aloittanut kautensa odotetusti heikosti, sillä neljästä ottelusta se on voittanut vain yhden. Joukkue saa taistella todella, että tällä kaudella liigapaikka säilyisi. Steelersin tämän kauden joukkue on erittäin nuori, ja melko kokematon. Joukkuuesta löytyy peräti 10 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa, ja näistä kahdeksan aloittavassa kolmessa kentässä. Viime kauteen verrattuna iso aukko on joukkueessa, sillä joukkueen paras pistemies Ville Lastikka vaihtoi seuraa Tampereen Classiciin. 

Oilersilla puolestaan kauden aloitus on ollut erittäin lupaava, ja tämän kauden odotukset Oilersin kannalta ovat ehdottomasti korkealla. Kolmesta pelistä on napsahtanut kolme voittoa tilille. Joukkueen rosteri tällä kaudella kuuluu ehdottomasti liigan kovimpiin, ja itse uskon että se pystyisi keväällä haastamaan jopa Classicin. Hyökkäyspäässä vilisee taitoa, ja joukkueen hyvä puolustus- ja maalivahtipeli on tuottanut tulosta.

Yksinkertaisesti tässä ottelussa Oilers tulee olemaan tyly vieras Steelersille, ja uskoisin että loppulukemat tulevat lopulta olemaan hyvinkin selvät. Otetaan siis lapulle Oilersin voittoa tasoituksella. 

VIHJE: Oilers -3.5 @2.02 (Unibet)

Vihje osuu, kunhan vierasjoukkue Oilers voittaa ottelun vähintään neljän maalin erolla. 

VÄÄRIN

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL

Klo: 19.30

Dinamo Riika - Dinamo Minsk

Pelivalinta: Dinamo Minsk

Kerroin: 2.20(bethard)

Tämä on pakko pelata! 

Riika ui tällä hetkellä todella syvissä vesissä, vaikka pitikin Vitjazia viime pelissä tiukilla. Joukkue on hävinnyt viimeiset 8 peliä ja maaliero on järkyttävä 6-35!! Eli tuosta voi päätellä että joukkueella ei toimi tällä hetkellä mikään. 

Minsk pelaa melko ailahtelevaa peliä mutta on esiintynyt kuitenkin melko hyvin viime aikoina. Viimesistä 10 pelistä se on kuitenkin kahdeksasta saanut kerättyä pisteitä. Minskin ongelmat ei niinkään ole hyökkäyspelissä se kyllä toimii mutta puolustuspää tuppaa välillä vuotamaan liikaa. 

Vaikka Minsk on tällä kaudella pystynyt kuuteen peliin voittamaan vain kerran vieraissa niin kyllä se ansaitusti tähän pellin lähtee selvänä suosikkina. Kyllä kotijoukkueen maalinteko tuntuu olevan liian vaikeaa verrokina vieraisiin. Ja nämä on niitä pelejä mistä Minskin pitää juuri ne vieras pisteet ottaa matkaan. Ja en nää mitään syytä miksei se niitä tänään ottaisi. 

 

Väärin! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja:Division 1 Jääkiekko klo.20:00

Gjovik  Gjovik - Hasle Loren  Hasle/Loren

Hasle Loren o3.5 @1.88 Unibet

Norjan divarikiekosta vieraille laitetaan maaleja vähintään 4.

Runsasmaalista sarjaahan tämä Norjan divarilätkä on ja sekös katsojia miellyttää.Hasle on mukavassa vireessä ja peli kulkee.Gjovik on puolestaan alavireessä ja tappioita on jo useampi putkeen tullut.Odotan tähän maaleja ja ainakin Hasle on niitä viimepeleissään nakutellut.Hasle on tehnyt lähes puolet enempi maaleja,mitä Gjovik tähänmennessä.Haslelle on myös tehty paljon maaleja,mutta ero ei ole niin suuri,mitä joukkueitten tehdyissä osumissa.En usko tässä mihinkään nysväilyyn ja molemmilta tullaan niitä maaleja näkee.Haslen 4 edellisen tehtyjen keskiarvo on 5 maalia perottelu.Gjovik on 4 edellisessä laskenut omiinsa 20 maalia,joka tekee keskiarvon 5 perottelu omiin.Hasle on lisäksi vieraissa pamautellut selkeesti enemmän maaleja,mitä kotona.Joukkueitten keskinäiset enteilee maaleja tänään ja niitä odotan ainakin Haslelta.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...