Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

5.12

Recommended Posts

Snooker, UK Championship

Ronnie O'Sullivan - Junhui Ding

Vihje: Ronnie O'Sullivan -2.5

Kerroin: 1.77

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 15:00

- UK Championshipin neljännesvälierissä kohtaavat Maailmanlistan 2. O'Sullivan ja Maailmanlistan 16. Ding. Ronnie O'Sullivanille on pöytä katettuna valmiiksi kun Judd Trump tippui jo aikaisessa vaiheessa pois turnauksesta hyvin yllättäen hävittyään Bondille. Ronnie O'Sullivan on tullut tähän 'isompaan' turnaukseen pelaamaan ihan tosissaan, kolme ottelua joista 3 dominoivaa voittoa alla, 6-0,6-0 ja 6-2 luvuin. Vastustajat eivät ole aivan sieltä kovimmasta päästä mutta silti ihan kelpo pelaajia Maailmanlistan 50~ paikkeilta. Ding pelannut myös ihan kelpo hyvin, viime ottelussa Ding voitti Maailmanlistan 17. Carterin niukasti 6-4 luvuin. Ronnie O'Sullivan on tässä turnauksessa kuin viime kuukausina ollut paljon parempi pelaaja. Ding kuuluu ihan lajin kärkipään pelaajiin mutta viime kuukausina peliotteet näyttäneet enemmän 15+ pelaajalta. Ronnie O'Sullivan on oikeastaan joka osa-alueella Dingiä edellä ja tulee tämän ottelun sekä myös turnauksen voittamaan dominoivaan tyyliin.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto Östersund naiset normaalimatka klo 17:20

Mäkäräinen - Davidova

Pelivalinta: Davidova

Kerroin: 1,77 Coolbet 

Davidova hiihti hyvän pikamatkan, jossa Davidova sijoittui kolmanneksi. Davidova nousi jo viime kaudella kovaa vauhtia kohti kärkeä ja pikamatka lupaa hyvää myös tätä kautta ajatellen. Davidova on nuoresta iästään huolimatta hyvä hiihtäjä. Ihan kärkinaisten vauhdissa Davidova ei pysy, mutta ei häviä merkittävästi kärjelle. Ammuntapuolella Davidova on ok tason ampuja. Uskon Davidovan kehittyvän ja parantavan vielä paljon ammuntavarmuutta, kunhan ikää ja kokemusta tulee lisää. 

Mäkäräisen pikamatka oli pettymys ja lähtökohdat normaalimatkalle ovat vaikeat. Normaalimatka kilpailumuotona sopii huonosti Mäkäräiselle. Mäkäräinen on sen verran epävarma ampuja ja kun normaalimatkalla jokaisesta hudista tulee minuutti lisää kokonaisaikaan niin ammunnassa tulee onnistua mikäli mielii taistella kärkipään sijoituksista. Pikamatkalla ammunta oli epävarmaa ja neljän ammunnan kisassa huteja tulee varmastikin useita. Davidova on mielestäni tässä parissa selvä ennakkosuosikki. 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga klo 18:30

HPK - TPS

Pelivalinta: TPS ML

Kerroin: 2,75 Bet365 

TPS haastaa tänään HPK:n

HPK:n kausi ollut ihan ok toistaiseksi. Peliotteet ailahtelevat paljon ja etenkin maalivahtipelissä epävarmuutta on ollut paljon. HPK on materiaaliltaan keskikastin joukkue, joten sarjasijoitus on melkolailla sen mukainen mitä HPK:lta voidaan odottaa. 

TPS on alisuorittanut koko alkukauden. Valmentajan vaihto piristi hieman, mutta senkin jälkeen tappioita on tullut liikaa. Tosin vastustajat olleet kärkipään joukkueita: Kärpät, Tappara ja HIFK. Tänään TPS:llä on erinomaiset mahdollisuudet parantaa sarjasijoitusta ja hakea voitto Hämeenlinnasta. Keskinäiset matsit viime vuosina olleet hyvin tasaisia ja tasaista matsia odotan tästäkin. HPK on mielestäni asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto östersund naiset  15km

Hermann - Mäkäräinen / Hermann 1.65 Veikkaus

17:18

Hermann oli pikakilpailun kuudes yhdellä sakolla ja Kaisa 53 peräti neljällä ohilaukaksella. Kaisan Hiihtovauhtikaan ei vaikuta olevan enään edellisvuosien tasolla ja ikä  alkaa jo näkymään, ammunta kuitenkin on se Kaisan suurin kompastuskivi ollut männä vuosina ja ongelma näyttää vain jatkuvan.

Hermann puolestaan on parantanut ammuntaa edellisvuosista ja hiihtovauhti on hyvää joten ihan ansaitusti Hermann tässä parissa on ennakkosuosikki. 

Kohde menee oikein kunhan Hermann voittaa Mäkäräisen.

VÄÄRIN

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL.

Dallas Stars - Winnipeg Jets

valinta, Winnipeg Jets +1

kertoimella 1.9 Unibet.

alkamisaika: 03.30

 

Tartutaan Winnipegin venymiseen vieraissa vähintään tasapeliin, vai voidaanko edes puhua venymisestä?

Jetsien kausi on sujunut varsin mallikkaasti ja ennakolta sen heikentynyttä puolustusta pidettiin riittämättömänä, mutta niin vain se on viime aikoina posrskuttanut menemään ja lukeutuu yhdeksi kuumimmaksi joukkueeksi sarjassa ja sen puolustus ja maalivahti peli on toiminut mallikkaasti.

Jetsien pistemäärä on jopa yllättävän korkea siihen nähden, että heidän ylivoima ja alivoima pelaaminen ei ole tuloksellisesti ollut hääviä, mutta jos päästetyt maalit on koko sarjan siellä paremmalla puoliskolla, niin yleensä tuloksena on pisteitä.

 

Dallas Starsin neljä edellistä ottelua on mennyt vihkoon ja se on ainoastaan onnistunut keräämään yhden pisteen edelliseen neljään otteluun ja on sanomatta selvää, että nälkä voittojen tielle on kova! Mutta pitää muistaa, että kierteiden katkaiseminen ei ole aina niin yksi oikoista ja pelaaminen voi muuttua varovaiseksi ja kahden kolmen maalin johtokaan ei aina turvaa tilannetta, kun alla on ollut tappioita.

 

Dallas ja Winnipeg pelaa samassa keskisessä divisioonassa ja näin ollen keskinäiset kohtaamiset tulevat kauden aikana tutuiksi ja ottelu onkin joukkueiden välillä jo kauden neljäs, jotka ovat menneet Winnipegille voitoin 2-1 ja mielenkiintoisin tilasto noissa kolmessa ottelussa on aloitukset, jotka ovat menneet kotijoukkueelle peräti 65% varmuudella, joka kertoo tietysti kotiedun tuomasta peluutus edusta.

On siis oletettavaa, että Dallas tulee viemään aloituksia, joka on suuri etu ja yksittäinen suuri syy, miksi tässä Winnipegin suora voitto ei maistu, joka sekin on kelvollinen kerroin, mutta muuten joukkueiden tilastot kauden aikana on hyvin lähellä toisiaan ja tasaisen ottelu on luvassa, niin 1.9 kerroin maalin tasoituksesta tuntuu hyvinkin kelvolliselta vaihtoehdolta, jossa tulos 2-2 on hyvinkin todennäköinen.

 

Pelionnea!

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Finals

20:10

6ee34c0470fed356242dc8e0140480d2.png Astralis - Liquid 48a73a81d357a744fd6505ff1e246cd2.png

Yli 2,5 karttaa | 2,11 | Betsafe

 

 • Astraliksen (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) voittokulku on jatkunut EPL-finaaliturnauksessa. Avausottelu Renegadesia vastaan tuli rutiininomaisella 16-8 -voitolla, mutta G2:ta vastaan tanskalaisjoukkue joutui todella tiukoille ja oli useaan otteeseen alakynnessä, mutta mestarijoukkueen tavoin lopulta nitisti ottelusta 2-1 -voiton. Toisaalta tämänkaltaiset tulokset eivät yllätä, koska Astralis on harvoin parhaimmillaan alkusarjapeleissä, mutta tähän otteluun joukkue varmasti syttyy.
 • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) on niin ikään voittanut molemmat avausottelunsa EPL-finaaliturnauksessa tähän asti. 16-12 -voitto Northista oli olosuhteisiin nähden hyvä tulos, mutta eilinen ottelu Mousesportsia vastaan oli erittäin tasainen taistelu, jonka kumpi tahansa joukkue olisi lopulta voinut voittaa. Liquid kuitenkin ottelun voitti niukasti lukemin 2-1. Pahimmat väsymykset ja mahdolliset jet lagit on oletettavasti ravisteltu pois ja nyt Liquid pääsee jälleen kerran yrittämään onneaan pahinta arkkivihollistaan vastaan.
 • Karttaveto on ollut viimeisimmissä keskinäisissä otteluissa todella vaikea ennustaa. Liquid yllätti viime viikonlopun ECS-finaalissa Astraliksen housut kintuissa valitsemalla Vertigon kartakseen, jonka he onnistuivat voittamaan. Toista kertaa Astralista ei yllätetä ja joukkueet ovat toisilleen niin tuttuja, että jopa yllätyskarttavalintoja on oltava valmiina pelaamaan. Se on kuitenkin todettava, että keskinäisissä otteluissa molemmat joukkueet ovat hyvällä prosentilla onnistuneet omat karttavalintansa voittamaan, mikä kohottaa karttaoverin todennäköisyyttä.
 • Astraliksen ja Liquidin väliset ottelut ovat lähes poikkeuksetta olleet tämän vuoden puolella tasaisia kamppailuja. Kuten viime viikonlopun ECS-finaalipelissä tuli todettua, Astralis ja Liquid ovat pelanneet tänä vuonna 6 keskinäistä Bo3-ottelua, joista peräti 5 on päättynyt ratkaisevassa kolmannessa kartassa.

 

YHTEENVETO

 • Taas kerran on herkkua tarjolla, kun maailman kaksi parasta joukkuetta ottavat yhteen toistamiseen neljän päivän sisällä. Sekä Astralis että Liquid ovat voittaneet molemmat avausottelunsa, mutta kumpikin joukkue joutui hikoilemaan voittojensa eteen eilisissä otteluissaan. Karttavalintoja on vaikea arvata, koska Vertigoa on useasti käytetty toisen jekuttamiseen ja molempien karttavalikoimat ovat muilta osin tunnetun laajat. Keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia vääntöjä niin kuin nähtiin viime viikonlopun ECS-finaalissa ja tämän vuoden puolella karttaovereita ollaan nähty kaikissa paitsi yhdessä Bo3-ottelussa. Taas kerran yli kahden kertoimella lyödään karttaoveria hyvillä mielin. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

 

TULOS: 2-1

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo

Euroliiga

Klo: 22.00

Real Madrid - Valencia

Pelivalinta: Real Madrid - 9.5

Kerroin: 1.96 Nordicbet

Real madrid kuuluu euroliigan kovimpiin joukkueisiin ja löytyykin sarjan sijalta 3 yhdentoista pelatun kierroksen jälkeen. Näistä se on voittanut 8 peliä ja hävinnyt kolmesti. Kaikki 6 pelaamaansa kotiottelua se on voittanut näytöstyyliin ja esimerkiksi viime euroliigan kierroksella se pyöritti Cska Moskavan 97-81 lukemin nurin. 

Valencia on sarjassa sijalla 14 ja se on 11 peliin voittanut 4 kertaa ja hävinnyt 7. Vieraissa joukkue ei ole voittanut vielä kertaakaan viidestä yrityksestä huolimatta. 

Madrid lähtee peliin suurena suosikkina jo tilastojen perusteella. Kotijoukkue omaa myös reilusti paremman materiaalin. Joukkueiden historia ei myöskään lupaa hyvää vierailijoille. Ottaen huomioon millaista jälkeä Madrid on tehnyt kotipeleissään ei tässä paljon vierailla ole tänään jakoja. Uskonkin vahvasti että Madrid tulee tämän pelin viemään lähes 20 pinnan erolla. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 18.30

Neftehimik Nizhnekamsk - Traktor tseljabinsk 

Pelivalinta: Traktor tseljabinsk 

Kerroin: 3.70 bet365

Itäisen konferenssin häntäpään taisto. Nefte löytyy sijalta 10 ja pisteitä kasassa 36. Traktor löytyy 12 eli viimeiseltä sijalta ja pojoja kasassa 26. Molemmilla joukkueilla ei ole viime aikoina tuloksellisesti ollut kovinkaan ruusuista. Nefte katkaisi juuri 6 ottelun tappioputken kun se kukisti Sotsin lukemin 4-1. Traktori pystynyt voittamaan ainoastaan kolmesti viimeiseen 10 matsiin. Mutta mutta kun katsoo Traktorin sarjaohjelmaa on se ollut vaikemmasta päästä, se on viime kierroksilla kohdannut mm. Ufan kahdesti, CsSka, Jokerit, Nizhny, Kazan sekä Jekaterinburg kahdesti. Neftellä sen sijaan on ollut paljon helpompi ohjelma joka siltä osin vääristää hieman joukkueiden nykyvirettä. Traktor on oikeastaan viime kierroksilla ollut pelillisesti todella hyvä ja onkin näille huippuseuroille laittanut hyvin kampoihin. Neftellä sen sijaan vire on ollut laskusuhteinen vaikka viime kierroksella voiton nappasikin. Omasta mielestäni Traktor ei näin suuri altavastaaja missään nimessä ole, joten tuo kerroin on täysin posketon. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Arsenal  - Brighton

Pierre-Emerick Aubameyang tekee ottelun ensimmäisen maalin: Kyllä @ 3.85 Unibet

Alkaa 22:15

Gabonilainen Aubameyang on odotetusti Arsenalin paras maalintekijä kauden tähänastisilla kymmenellä maalillaan. Mies onnistui maalinteossa kahdessa viimeisessä ottelussaan tehden niissä yhteensä kolme maalia. Brighton on laskenut omiinsa vähintään kaksi maalia neljässä viimeisessä vieraskamppailussaan. Freddie Ljungbergin luotsaamaa Arsenal tulee tekemään tänään vähintään tuon kaksi maalia joista Aubameyang ottaa omansa ja toivottavasti sen ensimmäisen. Tuttu ja turvallinen Unibet tarjoaa tälle markkinatoppia joten ruiskitaanpa tätä lapulle pikkuviskeissä näin itsenäisyyspäivän aaton kunniaksi.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL

Islanders - Vegas

Pelivalinta: A.Beauvillier yli 0.5 pistettä @ 2.10 Pinnacle (sis jatkot)

2:00

Beauvillier on lunastanut tällä kaudella odotukset ja tehtaillut varsin mukavat 9+8=17p tälle kaudelle. Beauvillier saa vastuuta ylivoimalla joten pistellle pääsy on hyvin mahdollista tässä kanppailussa sillä varsin jalkavia ja hyökkäysvoimaisia ovat molemmat joukkueet varsin värikäs ottelu ennakkoon ajateltuna luvassa.

Beauvillier on 2/3 viime kotimatsissa onnistunut maalinteossa, kaksi maalia on syntynyt juurikin ylivoimalla ja yksi tasakentällisin. Maalien lisäksi hän nappasi myös yhden syöttöpisteen näissä otteluissa.

Kohde siis menee oikein kunhan Beauvillier tekee pisteen ottelussa.

OIKEIN

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...