Jump to content

Recommended Posts

Koripallo, NBL

Sydney Kings - Illawarra Hawks

Vihje: Illawarra Hawks ML

Kerroin: 9.50

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 11:00

- Ensinnäkin kaikille uusille kuin myös vanhoille VP:läisille oikein ihanaa ystävänpäivää 💖! Haetaan tähän Aussikoris matsiin vierasvoittoa kovalla kertoimella. Sydney Kings normaali oloissa ottelun luultavasti voittaisi aivan murskaten mutta kun nyt on kyseessä on runkosarjan viimeinen peli ja heillä ei ole mitään pelattavaa enää tässä matsissa niin näen vierailla kerrointa paremmat saumat ainakin voittaa tämä ottelu. Illawarra Hawks on pelannut surkean kauden eikä rosterikaan kovin kummoinen tähän liigaan ole, nyt on kuitenkin hyvä paikka katkaista karmea 9 ottelun mittainen tappioputki ja vielä sarjakärjen kustannuksella. Illawarra Hawksilla on mahdollisuus päättää kausi kovaan vierasvoittoon ja sitä kautta ruveta ensi kautta rakentamaan, täysin maineesta ja kunniasta tässä pelataan ja vierailla enemmän tahtoa voittaa tämä ottelu kun kotijoukkueella joka tulee parhaita pelaajiaan lepuuttamaan playoffeja varten ettei tälläisessä täysin turhassa ottelussa tule turhia loukkaantumisia. Näillä eväillä haetaan ystävänpäivän kunniaksi jymypaukkua. Hyvänä vetona näen myös vieraiden +14.5 tasoituksen 1.90 pinnassa mutta haetaan koko jackpottia spesiaalimpana päivänä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

LIIGA

TPS - Ässät

TPS/ 2.16 NordicBet

Klo 18:30

 

Mielenkiintoinen viikonloppu joukkueiden osalta, sillä Ässät pitää viimeisestä pleijaripaikasta kiinni, mutta Tps on kuuden pisteen päässä ja joukueet pelaavat B2B pelit nyt viikonloppuna.

Tps:llä on hieno Helsingin vierailu alla kun se haki pisteet Hifk:lta 1-4 lukemin ja nyt pääsee nämä kaksi ottelua aloittamaan itse kotona.

Ässät on ollut myös kelpo vireessä viime kierrokset kun se on voittanut 3/5 edellisestä ottelustaan. Joukkue pääsee myös voitto alla tähän otteluun kun se kaatoi Saipan kotonaan 5-2, mutta nyt vastus paranee kummiskin tuosta ottelusta.

Keskinäiset voitot tällä kaudella on mennyt turkulaisille 2-1, viimeisimpänä juuri pelattiin Gatorade centerissä jossa Tps otti pisteet 5-2 lukemin.

Tärkeät pelit tänään ja huomenna joukkueille ja tänään voidaan hieman jopa tunnustella vielä, mutta uskon kotijoukkueen tänään ottavan voiton, sillä se nyt melkeinpä on pakollista muuten Ässät karkaa ja samalla turkulaisten pleijarikevät.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Australia A-liiga 19-20

Adelaide Utd vs Central Coast Mariners

Pelivalinta: Ben Halloran tekee maalin @ 2.40 Betsson

10:30

Adelaiden pitäisi tämä kamppailu voittaa kotonaan jo materiaaliedun vuoksi selvästi joten napataan kahteen viime peliin kolme maalia iskenyt Ben Halloran peleille vireen perusteella ja muutenkin oletan, että Adelaide pistää maalikarkelot pystyyn sarjan heikointa joukkuetta vastaan ja samalla poffipaikka alkaa varmistumaan.

Link to post
Share on other sites

Snooker Welsh Open 21:00

Shaun Murphy - Judd Trump

Shaun Murphy +2,5 1,57 @Bet365

(Shaun Murphy 3.20 @Bet365)

 

Trump suosikkina peliin lähtee, mutta tasoitukselle kerroin hieman liian iso varsinkin kun pelataan paras 9 framesta. Kuitenkin kyseessä laji, jossa erot pieniä ja lyhyemmällä kaavalla pelatessa tasoeroilla ei välttämättä niin isoa vaikutusta. Suoralle voitollekin näkisin hienoisen ylikertoimen.

Arvio: Trump voittaa 5-3 tai 5-4.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto MM-kisat, Naiset

pikamatka 7.5km

Tiril Eckhoff vs Denise Hermann

Pelivalinta: Tiril Eckhoff @ 1.826 Pinnacle

15:45

----------------------------------------------------------------------------

Hermann on joo suksella nopeampi mutta pidän Eckhoffia paljon varemempana ja nopeampana ampujana joten maailman cupin kokonaiskilpailun johtaja lähtee tästä parista peleille. 

Sprintti Cupissa Eckhoff on kakkosena ja Hermann kuudentena.

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan Jääkiekko klo.20:00

Karlskrona  Karlskrona - Almtuna  Almtuna

Tekee pisteen V.Liljegren @2.10 Nordicbet(sis.JA)

Ruotsin Allsvenskankiekosta kotijoukkueen Liljegrenin pojoa kokeiluun.

Häntäpään taisto,kun joukkueet ovat sijoilla 11 ja 12.Pisteissä on eroa 4 Karlskronan eduksi.Karlskronan voitottomienotteluiden mitta on peräti jo 9.Karlskronalla on 8 sakkiin eroa 4 pistettä,joten tämä on tärkeä ottelu sille ja joukkueen pitäisi syttyä,jotta kausi saisi vielä jatkua runkosarjankin jälkeen.Almtuna on tosin pelaillut paremmin viimekierroksilla,mitä Karlskrona.Joukkueitten keskinäisiä on Karlskrona ja etenkin kotonaan se on ollut vahva Almtunaa vastaan.Viimevuoden 6 kohtaamisesta Karlskrona vei 5 varsinaisen peliajanpuitteissa.Karlskronan hyökkääjä Viktor Liljegren on joukkueensa paras maalintekijä 14 osumalla ja syöttöjäkin 10.Liljegren on hyvinkin todennäköinen maalintekijä tässä ottelussa,mutta varmistellaan sitä syöttöpisteellä,kun siitäkin saa ihan mukavaa kerrointa.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier Spring Series

17:30

9c3179e4916518abe6526ca892f626e8.png 100 Thieves - G2 9b29f7fd8d0cd806fedea10f07baeef5.png

G2 | 1.90 | Betsafe

 

  • 100 Thieves (jks, AZR, jkaem, Liazz, Gratisfaction) eli ex-Renegades pelasi viime vuoden puolella tasaisen vahvoja turnauksia, joissa suurempia notkahduksia harvoin nähtiin. Joukkueen suurin vahvuus on vankka joukkuepeli, mutta yksilöpelaajien tulivoima ei aivan riitä maailman kärkitasoon nähden. Nyt joukkue tulee pelaamaan BLAST Premier -pelejä kahden kuukauden pelitauon jälkeen. Tämä osoittautui muun muassa Astraliksen ja Vitalityn kompastuskiveksi viime viikon peleissä ja samankaltainen ilmiö voidaan nähdä 100 Thievesin osalta. Nähtäväksi jää pystyykö 100 Thieves löytämään heti hyvän vireen vai meneekö pelaajilla oma aikansa tottua virallisten otteluiden tahtiin.
  • G2 (kennyS, AmaNEk, JaCKz, nexa, huNter-) teki viime vuoden loppupuolella rohkean peliliikkeen siirtyessään ranskalaisesta kokoonpanosta kansainväliseen kokoonpanoon, kun joukkueeseen tuotiin nexa ja huNter-. Näiden muutosten myötä G2:lla on käytössään todella tulivoimaiset pelaajat, mutta erityisesti kommunikaation osalta ongelmia on välillä nähtävissä. Tästä huolimatta tämän kokoonpanon alkutaival on sujunut mallikkaasti ja etenkin viime aikoina G2 on päässyt oivaan vireeseen, johon kuuluu muun muassa Champions Cup -turnauksen voitto ja IEM Katowice -karsintaturnauksen voitto.
  • Karttavetossa 100 Thieves poistanee Overpassin ja G2 ottanee pois Infernon. Pitkän pelitauon jäljiltä on vaikea arvata 100 Thievesin karttavalikoimaa, mutta heidän karttavalinta saattaa osua Mirageen tai Vertigoon. G2 valinnee puolestaan Dust2:n ja ratkaisevaksi kartaksi varteenotettavin vaihtoehto on Train. 

 

YHTEENVETO

  • 100 Thieves pelasi viime vuoden puolella tasaisen mallikkaasti ja nyt joukkue pyrkii ottamaan seuraavan tasonnoston noustakseen maailman parhaimpien joukkueiden joukkoon. G2:n rohkea projekti uudella kokoonpanolla on lähtenyt lupaavasti käyntiin ja heidän viimeaikainen vire lupaa hyvää tulevaisuutta ajatellen. Karttavalinnat ovat selkeitä molemmille joukkueille ellei 100 Thieves ole täysin lähtenyt kuvioitaan uusimaan. Tästä ottelusta voidaan povata varsin tasaista mittelöä, mutta mielestäni G2:n tulivoimaetu ja nykyvire riittää pitkältä pelitauolta palaavan 100 Thievesin kaatamiseen. Kohde menee oikein, kun G2 voittaa ottelun.

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto sprintti naiset klo 15:45

Hinz - Eder

Pelivalinta: Hinz

Kerroin: 1,65 Coolbet

Mari Eder on kohtuu hyvä hiihtäjä mutta ammunnassa epävarmuutta on paljon. Tällä kaudella hyvät ampumasuoritukset olleet vähissä ja tuskin MM kisoissakaan huippusuoritusta nähdään. Etenkin pystyammunta ollut vaikeaa. 

Hinz on myöskin kelpo hiihtäjä, mutta ammunnassa selvästi Ederiä parempi. Hinz on pystynyt useissa kisoissa hyviin ammuntasuorituksiin, toki Hinzin ammunta suorituksetkin ailahtelevat jonkin verran.

Ladulla suurta eroa naisten välillä ei ole ja ammunnassa pidän Hinziä selvästi parempana. Hinzin kuuluu olla selkeä ennakkosuosikki tässä parissa. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan Jääkiekko klo.20:00

Mora  Mora - Vita Hästen  Vita Hästen

Tekee pisteen D.Ljunggren @1.90 Nordicbet(sis.JA)

Otetaas toinenki pojo kokeilu Allsvenskankiekkoon.

Taulukossa joukkueet ovat peräkkäisilläsijoilla 8 ja 7.Pisteissä on eroa 7 Hästen hyväksi.Runkosarja lähenee loppua ja pelit vähenee.Moralle tärkeitä pelejä siis edessä ja nyt ei saa kone hyytyä.Moran takana tulee useampi jengi ihan siinä persetuntumassa.Tästä voitto niin takanatuleviin saisi lisää hajurakoa,edellyttäen tirtty,että takana tulevat hävii omat ottelunsa.Moran Ljunggren on kova poika syöttelee.Ljungren on 32 pisteestä syöttänyt 28 ja maaleja on vain 4.Ljunggren siis tykkää tarjota kaverille ja on selvästi paras syöttelijä näistä joukkueista.Viimevuonna joukkueet kohtasi kolmasti ja Ljunggren antoi noissa kaikkiaan 4 syöttöä,eli Hästen on Ljunggrenille mieluisa vastustaja pisteidenvalossa.

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily 

Ryan Garcia - Francisco Fonseca

Garcia by Decision or Technical Decision, Marathonbet, @4.25

Klo: 04:00

 

Fonseca on jo kohdannut ylemmän höyhensarjan kovalyöntisimmän janarin, Gervonta Davisin, vuonna 2017. Tuo ottelu päättyi Davisin kahdeksannen erän tyrmäysvoittoon, tosin itse tyrmäyslyönti oli erittäin kyseenalainen osuen Fonsecan takaraivoon ja monissa tapauksissa ottelu oltaisiin merkattu ratkaisemattomaksi. Garcian rekordi, 19 voittoa (16 KO) on näyttävä mutta melko pehmoisesti rakennettu. Hänen viime vuosien kovimmat vastustajansa Carlos Morales ja Jayson Velez hävisivät pisteillä eikä kumpikaan ollut suurissakaan vaikeuksissa. Fonseca on aika lailla noiden ukkojen tasoa. Marathonbet tarjoaa melko kovaa toppia Garcian pistevoitolle, muualla kertoimet asettuneet sinne 3.25-3.4 pintaan.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...