Jump to content

Esittele itsesi!


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Vastaukset 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hei! Olen 18v miehenalku ja vedonlyönnistä kiinnostuneena liityin sitten tänne. Olen seurannut sivustoa pitkän aikaa ja koin vihjeet hyviksi ja tämä tuntui mukavalta paikalta jakaa näkemyksiä urh

14v räkänokka, jonka "veikkausura" alkoi jo 10v, kun käytiin isän kanssa Kärppien pelissä ja siellä sitten tehtiin pitkäveto, jossa veikkaisin vitosella kymmentä vierasjoukkuetta voittajiksi, n

Moro vaan kaikille! Uusi jäsen olen täällä teidän sivuilla, mutta tarkotus olis aktiivisemmin alkaa pyörimään ja kirjottelemaankin mahdollisesti jotain. Olen 23-vuotias jamppa, jonka pelailut alkoi

Morjens!

Täällä tullut jo useita vuosia pyörittyä ja satunnaisesti osallistun chat-keskusteluun, yleensä kylläkin kuuntelijan roolissa.

Ikää 23 ja kotoisin olen Ylivieskasta josta muutin ensin opiskelujen perässä Ouluun ja sen jälkeen naisen perässä Vaasaan. Harrastukset ovat kovasti urheilupainotteisia ja eniten hakkaan ässää kenttään tenniksessä ja alakierresyöttöä pöytään pingiksessä. Vedonlyönnin erikoisalaa on tennis, suomalainen divarifutis, NBA ja NHL. Paheena on casinoslotit jotka meinas ajaa turmion tielle mutta sieltä noustiin :) terveisiä vielä Esalalle, mun suurelle mentorille, suunnannäyttäjälle ja pimeiden tilttihetkien tähtisilmälle.

Saavutukset:

Vihjeparatiisin suurin todistettu panos yhdellä lapulla, sekä voitetussa -että hävityssä vedossa.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Moro vaan kaikille!

Uusi jäsen olen täällä teidän sivuilla, mutta tarkotus olis aktiivisemmin alkaa pyörimään ja kirjottelemaankin mahdollisesti jotain. Olen 23-vuotias jamppa, jonka pelailut alkoivat n. 13-vuotiaana pelikoneilta ja sen jälkeen euron arvoista ja sitä kautta pikku hiljaa pitkävetoihin.
Pitkävetoja tehnyt nyt n. pari vuotta suht aktiivisesti. Hupilappuja tulee harvoin tehtyä, tarkoitus on kuitenkin tehdä rahaa. :) Harrastan kalastusta, tietokonepelejä, jääkiekkoa, höntsäsählyy ja urheilua. Erikoisalaani on ehdottomasti KHL. Käytännössä hirveästi muusta ei ole 100% varmuutta, muutakuin tilastotietoja tulee seurailtua ja niitten perusteella veikata.
Joskus jopa tehnyt parissa kuukaudessa 3000e plussaa, silloin tuli päivittäin seurailtua tilastoja ja tapahtumia. Nykyisin ei ole niin paljon aikaa työssä käyvällä.
Pelionnea kaikille ja mukavaa joulunodotusta!

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Moro täältäkin!

Raveja ja lentopalloa harrastava jamppa täällä, lähinnä tulee lyötyä vetoa polleista mutta myös satunnaisesti jostain muustakin.

Erikoisalaani on ravit sillä niitä tulee eniten seurattua ja katsottua aina vaan kuin töiltäni joutaa.

Täytynee katsoa jos innostun täällä käymään ja osallistumaan sivun aktiviteetteihin kuten oman blogin kirjoittamiseen.

 

Link to post
Share on other sites
4 minuuttia sitten, Venice said:

Moro täältäkin!

Raveja ja lentopalloa harrastava jamppa täällä, lähinnä tulee lyötyä vetoa polleista mutta myös satunnaisesti jostain muustakin.

Erikoisalaani on ravit sillä niitä tulee eniten seurattua ja katsottua aina vaan kuin töiltäni joutaa.

Täytynee katsoa jos innostun täällä käymään ja osallistumaan sivun aktiviteetteihin kuten oman blogin kirjoittamiseen.

 

Tervetuloa, suurinosa urheiluvedonlyöntiä täällä harrastaa, mutta ravimiehiäkin löytyy.

Link to post
Share on other sites
Juuri nyt, Futisvetäjä said:

Tervetuloa, suurinosa urheiluvedonlyöntiä täällä harrastaa, mutta ravimiehiäkin löytyy.

Kiitoksia, myös itsekkin hiukan veikkauksella urheiluvedonlyöntiä harrastan pitkävedon muodossa mutta jotkun lajit ja sarjat ovat täysin tuntemattomia minulle joten jätän ne suosiolla viisaammille useimmiten.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tervehdys ystäväiset, vedonlyönninammattilainen täällä.

Parisen vuotta sitten aloin pelailemaan ja seurailemaan eri urheilulajeja ja liigoja tarkemmin  rahanteko mielessä. Parissa vuodessa on tullut kehitystä ja näkemystä eri urheilulajeista joten päätin tämän sivun löydettyäni tulla jakamaan omia näkemyksiäni teille.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Morjes,

 

Uusi jäsen tosiaan täällä, vaikkakin aktiivisesti jo monta vuotta seurannut sivustoa. Pitkävedosta ja yleisesti kaikesta urheilusta on erittäin vahva tietokanta. Monen vuoden ajan harrastanut vedonlyöntiä, ja itse myös urheilua. Jääkiekkoa tuli pelattua about 15 vuotta parhaimmillaan junnujen Sm-tasolla, että myös rapakon takana. Potkupalloa harrastin myös kymmenisen vuotta.

   Halusin liittyä tänne jäseneksi, jotta voin jakaa omia kohteitani, sekä jutella yleisesti vedonlyöntiin tai mihin vaan liittyvistä asioista!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Hei!

Olen 18v miehenalku ja vedonlyönnistä kiinnostuneena liityin sitten tänne. Olen seurannut sivustoa pitkän aikaa ja koin vihjeet hyviksi ja tämä tuntui mukavalta paikalta jakaa näkemyksiä urheiluun liittyen. Asustelen Keski-Suomessa ja pelailen itse futista aktiivisesti. Käyn lukiota ja olen urheilun suurkuluttaja. Seuraan erittäin paljon niin futista, lätkää, f1, rallia sekä talvilajeja. Futiksen ohella penkkiurheilu on toinen intohimoni. Olen kiitollinen siitä, että tälläiseen "yhteisöön" olen saanut liittyä ja toivon kaikille menestystä vedonlyönnin parissa^_^.

Pallotaituri

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Oilers -1,5 ja Leon Draisaitl vähintään kaksi tehopistettä/4,30 PAF Edmonton Oilers on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään neljä maalia, mutta on voittanut vain kaksi kamppailua. Edellinen meni tylysti 6-1 -lukemin Kingsin kotikaukalossa ja tässä kamppailussa Leon Draitsaitlin johtama kakkoskenttä oli vahvassa vireessä. Minun silmissäni vaaditaan ihme, jotta Kings tämän ottelusarjan voisi voittaa. Vahva käsitys on itsellä se, että Oilers nappaa sarjan kolmannen murskavoiton varhain maanantaiaamuna ja siirtyy sarjassa 3-1 -johtoon. Draisaitlilta voidaan odottaa vähintään kahta tehopistettä.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 21.35 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,25 PAF Colorado Avalanche on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään viisi maalia ja voittanut kaksi edellistä 5-2, ja 6-2 -lukemin. Nyt pelataan ottelusarjan kannalta todella iso ottelu Denverissä ja Winnipeg Jets tarvitsee tästä voiton hinnalla millä hyvänsä. Avalanche on joukkueista vahvempi ja Avalanche pystyy vielä merkittävästi parantamaan. Mikäli ottelusarjan kulku jatkuu samana kuin tähänkin asti, niin tämä ottelu tulee menemään Avalanchelle jälleen selvin lukemin.
    • ESL Pro League VP: TheMongolz - Vitality | TheMongolz +1.5 | 2.00 (Pinnacle)   PK: Virtus.pro - SAW | Virtus.pro -1.5 | 2.50 (Coolbet)   PK: G2 - M80 | Yli 2.5 karttaa | 2.15 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   TheMongolz - Vitality  TheMongolz +1.5 | 2.00 | Pinnacle   TheMongolz voitti alkusarjan peleissä Falconsin ja G2:n. Falconsia vastaan voitto tuli tiukan väännön päätteeksi, mutta G2:ta vastaan mongolialaisjoukkue oli suorastaan murskaavassa lyönnissä. TheMongolz on ehkä viimein tekemässä lopullista läpimurtoaan kansainväliselle tasolle ja tähän asti nähdyn perusteella sillä on ainekset tehdä tuhoja myös huippujoukkueita vastaan. Vitality otti omissa avausotteluissaan rutiinivoitot Sharksia ja BetBoomia vastaan. Joukkuetta ei ole vielä kovin lujasti testattu, mutta kyllä Vitalityn peli on edelleen todella laadukasta. Pelaamissaan otteluissa Vitality on pelannut varmasti, vaikka yksittäisissä kartoissa on pientä ailahtelua havaittavissa. Joka tapauksessa Vitality on hyvissä asemissa koko turnauksen voittospekulaatioita ajatellen. Karttavetossa TheMongolz poistaa Vertigon ja Vitality bannaa Ancientin. TheMongolz ottanee kartakseen Miragen tai Infernon. Vitality luottanee omalla karttavalinnallaan Anubisin tai Nuken.   YHTEENVETO Vitality lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Eliittijoukkueen peli on ollut tässä turnauksessa totutun vahvaa, vaikka kovin laadukkaita joukkueita Vitalityn ei ole tarvinnut vielä kohdata. TheMongolz on pelannut tässä turnauksessa niin ikään todella vahvasti ja ennakkoluulottomalla pelillä joukkue pystyy yllättämään myös itseään laadukkaampia joukkueita. Molemmat joukkueet ovat selvittäneet tiensä pudotuspeleihin ja tässä pelissä ratkotaan se, kumpi saa automaattisen paikan puolivälieriin. Motivaatiotaso ei välttämättä ole siis maksimaalinen ja mielestäni tämä asetelma suosii TheMongolzia. Vitality tietenkin ansaitsee olla tämän ottelun suosikki ja peruspelin pitäisi riittää ottelun voittoon, mutta TheMongolz on pelannut tähän asti niin hyvin, että sillä voi olla mahdollisuus vähintään yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...